WatchOS 7 güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

WatchOS 7 güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-17 19:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

ABD'li teknoloji şirketi Apple geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş olduğu çok konuşulan etkinlikte iOS 14 ile birlikte bir diğer işletim sistemi olan WatchOS 7‘nin de tanıtımını yapmıştı. Tanıtımı yapılan bu yeni sürümde; yeni uyku takibi uygulaması, el yıkama takibi ve yeni saat kadranları gibi birçok yenilik yer alıyor. Bu özellikler ile birlikte WatchOS 7 güncellemesi indirilebilir bir hale geldi. 

WatchOS 7 güncellemesi yayınlandı

Dün resmi olarak duyurulmuş olan akıllı saat işletim sisteminin yeni sürümünde Apple, birçok konuda yeni çalışmalar gerçekleştirdiğini göstermiş oldu. Yeni uygulamalar ve birtakım özellikler ile birlikte tanıtımı gerçekleştirilen WatchOS 7’nin bu detaylarına göz atacağız ancak öncelikle WatchOS 7 nasıl yüklenir sorusuna cevap vereceğiz.

Xiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9iXiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9i

WatchOS 7 nasıl yüklenir?

Bu güncellemeyi yükleyip kullanmak isteyen Apple Watch kullanıcılarının yapması gereken işlemlerde aslında bir değişiklik olmadı. Güncellemeyi indirmek için iPhone’da bulunan Watch uygulamasına gitmek gerekiyor. Akabinde Ayarlar>Genel>Yazılım güncelleme kısmına girdiğiniz zaman mevcut olan güncellemeyi göreceksiniz.

WatchOS 7 özellikleri

Her WatchOS güncellemesinde olduğu gibi Apple yine, yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara yeni kadranlar sunuyor. Bu konudaki dikkat çekmeyi başaran yenilik ise özelleştirme noktasında karşımıza çıkıyor. Kadran paylaşma özelliği ile kullanıcılar kendi tasarlamış oldukları kadranları başkaları ile de paylaşabilecek.

Söz konusu olan bu güncelleme ile gelen bir diğer yenilik de haritalara bisiklet ile ulaşım seçeneğinin gelmesi oldu.

Öte yandan; yeni fitness uygulaması, uyku takibi uygulaması ve el yıkama takibi uygulaması bu güncelleme ile birlikte karşımıza çıkan uygulama tarafındaki yenilikler arasında yer aldı.

Bu güncellemeyi alacak olan akıllı cihazlar ise; Apple Watch Series 3, Series 4, Series 5, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 oldu.


Xiaomi Mi 10T Pro Avrupa fiyatı ile gündemdeXiaomi Mi 10T Pro Avrupa fiyatı ile gündemde

PAYLAŞ