Epic Games'te 87TL'lik iki yeni oyun ücretsiz oldu!


Popüler dijital oyun platformu olan Epic Games, ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Şirketin her hafta dağıttı ücretsiz oyunlar noktasında bugünün iki oyunu belli oldu. Toplam 87 TL fiyat etiketine sahip olan Hell is Other Demons ve Overcooked! 2 oyunları ücretsiz olarak oyunculara veriliyor. Epic Games Store’da 87 TL olan bu oyunlar, kısa bir süre oyunculara ücretsiz verilecek. Epic Games tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan bir etkinlik ile her hafta ücretsiz olarak bazı oyunlar sunulacağı açıklanmıştı. Bu kampanyanın 2021’in başına kadar devam edeceği belirtilse de, durum öyle olmadı ve Epic Games hala, her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor.

Platform kapsamında ücretsiz olarak sunulan oyunların başka platformlarda ise yüksek fiyat etiketi dikkat çekiyor. Epic Games’ın bu haftaki konukları Hell is Other Demons ve Overcooked 2 neler gelin bakalım.

Hell is Other Demons

Cehennem gibi bir ortamda geçen bu oyunda her gördüğünüze sıkıyorsunuz. Diğer yandan çeşitli rogue like unsurlarının yer aldığı bu oyunda bölüm sonu canavarını yenmeye çalışıyorsunuz. Oyunun grafikleri haricinde eski arcade yapımlara benzediğini belirtelim.

Sistem gereksinimleri

Overcooked! 2

Yemekten zombilere karşı amansız bir mücadele içerisine giriyorsunuz. Oyunda çeşitli pişirme tarifleri yer alırken, 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla rakip oynayabilirsiniz.

Sistem gereksinimleri

Minimum:

Önerilen: