Discord Nitro'nun 3 aylık paketi Epic Games'te bedava oldu - Haberler - indir.com

Discord Nitro'nun 3 aylık paketi Epic Games'te bedava oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-11 12:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital oyun servisi olan Epic Games, ücretsiz oyunlar sunmaya devam ederken, şimdi ise ücretsiz Discord Nitro üyeliği veriyor. 3 aylık Discord Nitro üyeliğini ücretsiz almak isteyenler için bu içeriğimizde yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz. Daha çok oyuncuların kullanmış olduğu Discord uygulaması, dünya genelinde popüler iletişim platformlarından birisi olarak biliniyor. Her oyun ve oyuncu toplulukları tarafından tercih edilen Discord’un Nitro adlı aylık ücretli sistemi bulunuyor. Kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlayan Discord Nitro ile Discord’un standart kullanımında yer almayan özel ve farklı özelliklere sahip olabiliyorsunuz. Şimdi ise Epic Games’ın özel kampanyası ile beraber 3 aylık Discord Nitro üyeliğine sahip olabilirsiniz.

Epic Games, 3 aylık Discord Nitro üyeliğini bedava yaptı

Epic Games’in bugün itibariyle önümüzdeki 2 hafta boyunca sürecek olan 3 aylık Discord Nitro üyeliğini ücretsiz verecek. Discord Nitro, kullanıcılara sunuculara özel emojileri her yerde kullanma imkanı, hareketli profil, daha büyük boyutlu dosya yükleme avantajı ve yüksek kalitede yayın açma gibi özellikler sunuyor. Ayrıca ek olarak her ay 2 adet sunucu takviyesi ile sunucuları da Discord Nitro ile destekleyebilirsiniz. Epic Games’in 3 aylık Discord Nitro avantajından faydalanmak için Discord hesabınıza sahip olmanız ve daha önce Nitro hesabı kullanmamış olmanız gerekiyor.

PlayStation'lar Discord ile entegreli çalışacakPlayStation'lar Discord ile entegreli çalışacak

3 aylık Discord Nitro nasıl alınır?

3 aylık Discord Nitroyu hesabınızda aktif etmek için ilk olarak buraya tıklayarak Epic Games başlatıcısı üzerinden Discord Nitro diye arama yaparak 3 aylık ücretsiz paketi görebilirisiniz. Ürünü sepetinize ekledikten sonra ücretsiz satın alma işlemi yaparak hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinize gelecek olan Discord Nitro e-postasında yer alan “Hemen Kullan” bağlantısına bastıktan sonra bilgisayarınızda açık olan Discord hesabınıza 3 aylık Nitro ekleyebilirsiniz.  


Discovery+ ile Blutv arasında büyük birliktelikDiscovery+ ile Blutv arasında büyük birliktelik

PAYLAŞ