Epic Games bir pahalı oyunu daha ücretsiz yaptı - Haberler - indir.com

Epic Games bir pahalı oyunu daha ücretsiz yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-11 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Epic Games'in bu hafta içerisinde sunulacak olan gizemli oyunu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. 159 TL'lik bir aksiyon macera deneyimi yaşamak için bu oyun ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. 

Epic Games'in bu hafta içerisinde sunulacak olan gizemli oyunu belli oldu. Steam ile rekabetini ücretsiz oyun vererek sürdürmeye devam eden Epic Games, bu hafta içerisinde sunulacak olan ücretsiz oyunu ile oyuncuları şaşırtmayı başardı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Frostpunk ücretsiz olarak sunulmuştu. Bu hafta 159 TL değerinde bir aksiyon macera oyunu daha ücretsiz olarak sunulacak. 

Epic Games ve Apple arasında Epic Games ve Apple arasında "Muz" tartışması

Epic Games’in Control oyunu bu hafta ücretsiz oldu

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Control, Epic Games'in bu hafta içerisinde sunulacak gizemli oyunu oldu. İlginç ve sıradışı hikayesi ile oyuncuların keyifli bir deneyim yaşaması sağlanacak. Metroidvaina harita yapısıyla oyuncuların yeni yerler keşfetmesini sağlıyor. Ana karakterin sahip olduğu güçler bir noktadan sonra daha da artıyor ve güç fantezisi sevenler için farklı bir hal alıyor. Oyunun hikayesi oyuncuya çok fazla aktarılmıyor ancak bunun yerine oyuncu hikayeyi çevreden toplamış olduğu belgelerden ve video kasetlerden ortaya çıkarmalıdır. 

New York'da yer alan gizli bir büro, dünya dışından olan varlıklar tarafından istila edilince, yeni Müdür olarak Control’ü ele almak için başa geçtin. Remedy Entertainment tarafından hazırlanan bu doğaüstü 3.şahıs aksiyon macera oyunu, savaşarak kapsamlı ve tahmin edilmesi zor bir dünyada ilerleme kat ederken bir yandan da doğaüstü yetenek kombinasyonlarında, özelleştirilebilir ekipmanlarda ve duyarlı ortamlarda ustalaşmayı gerektiriyor. Controli Jesse Faden'ın hikayesini ve onun müdür rolüne girerken, soruna cevap arayışını konu ediniyor. Tıpkı Control dünyasının olduğu gibi Jesse'nin yolculuğunda karşılaşmış olduğu dostlarının da kendi hikayeleri bulunuyor. Jesse diğer Büro ajanlarıyla çalışırken bir takım gizli deney ve sırları ortaya çıkardı. Oyunun gidişatı, sizin hareketlerinize göre farklılık göstermektedir. Bu sebeple stratejik br şekilde hareket ederek oyun alanınızı daha da geliştirebilirsiniz. 

Control Sistem Gereksinimleri

Minimum

İS: Windows 7, 64 bit

İşlemci: Intel Core i5-4690 / AMD FX 4350

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X

Bellek: 8 GB

Depolama: 42 GB

Önerilen

İS: Windows 10, 64 bit

İşlemci: Intel Core i5-7600K / AMD Ryzen 5 1600X

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660/1060 / AMD Radeon RX 580 AMD | Işın İzleme İçin: GeForce RTX 2060

Bellek: 16 GB

Depolama: 42 GB


419 TL'lik NBA 2K21, Epic Games'te 27 Mayıs'a kadar ücretsiz!419 TL'lik NBA 2K21, Epic Games'te 27 Mayıs'a kadar ücretsiz!
Epic Games indirim günleri oyuncuları sevindirecekEpic Games indirim günleri oyuncuları sevindirecek
Epic Games'in ücretsiz oyunlarının toplam fiyatı belli olduEpic Games'in ücretsiz oyunlarının toplam fiyatı belli oldu

PAYLAŞ