En pahalı yerli telefon Casper VIA X20 özellikleri ve fiyatı


Yakın zamanda piyasaya giriş yapacak olan akıllı telefonlar arasına girecek bir yeni isim daha belli oldu. Yerli üretici Casper’ın yeni Via X20 adlı akıllı telefon modeli ülkemizde satışa sunuldu. Modelin satışa sunulması ile beraber cihazın teknik özellikleri de kesin olarak ortaya çıktı. Dünyanın dört bir yanından teknoloji şirketleri yeni akıllı telefon modellerini sunmaya devam ediyorlar. Her hafta bir başka şirketten yeni bir model görüyoruz. Bugün ise Casper Via X20 akıllı telefon modeli piyasaya sunuldu. Şirketin kamera kalitesi ve ekran tarafına odaklanmış olduğu bu cihazı bir amiral gemisi seviyesinde olmasa da, dikkat çekici özelliklere sahip durumda. Fiyat performans noktasında bakıldığında Casper Via X20 iyi bir model olarak gözüküyor.

Casper Via X20, Türkiye’de satışa çıktı

Casper Via X20 modelinin daha çok genç kitleye hitap eden güçlü donanım özellikleri öne çıkıyor. Modelin yapısına baktığımızda dört arka kamera, yüksek depolama kapasite gibi özellikler ile dikkatleri çekiyor. Modelde 4510 mAh’lik bataryası bulunuyor. Bu söz konusu batarya 150 dakika da tamamen şarj olabiliyor. Cihazın içinde ise Helio P70 sekiz çekirdekli işlemci bulunuyor. 128 GB depolama alanına sahip olan bu model 6 GB RAM belleğine sahip durumda. %80 şarj seviyseine 80 dakikada ulaşan bu modelde farklı kamera modları da bulunuyor. Bu modlar ise telefonu fotoğraf ve video çekimi için kullanmak isteyenlere oldukça fazla seçenek sunuyor.

Casper Via X20 özellikleri

Model bu özellikleri ile karşımıza gelirken, fiyatı ise 3699 TL olarak belirlenmiş durumda. Telefon bugün itibariyle internet üzerinden satışa sunulacakken, modelin indirimsiz fiyatının 3799 TL olarak belirlendiği belirtiliyor. Bakalım Casper’ın bu yeni modeli ülkemizde kullanıcılar tarafından ne gibi bir geri dönüş alacak yakında göreceğiz.