Casper Nirvana C350’yi Tanıttı - Haberler - indir.com

Casper Nirvana C350’yi Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-21 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Türkiye'nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Casper, güçlü performansı ve son derece çık tasarımı ile ön plana çıkmayı başaran yeni dizüstü bilgisayarı Nirvana C350'nin tanıtımını gerçekleştirdi. Hem ofis kullanımı hem de günlük kullanım için son derece uygun bir donanıma sahip olan bu ürün, az zamanda çok iş yapmak isteyenler için son derece etkileyici bir deneyim vadediyor. Casper Nirvana C350, yenilenen sürümü ile beraber tüketicinin karşısına çıkmayı başardı. Artırılan depolama alanı ve gelişmiş düzeyde ses sistemiyle yenilenen dizüstü bilgisayar, hafif ve şık tasarımı ile kullanıcıların dikkatlerini üzerine çekiyor. Daha yüksek bir işlemci sistemi ve grafik performansı arayan kullanıcılar için yükseltme sunan Nirvana C350, sahip olduğu SSD özelliği ile kullanıcılarına çok daha yüksek bir performans sunuyor. Nirvana C350'nin özelliklerine daha detaylı bir şekilde yazımızdan inceleyebilirsiniz. 

9 mm incelikli ekran çerçevesine sahip olan Nirvana C350, 14 inç boyutunda bir panele sahiptir. Anti grale özelliğine sahip yansıtmasız ekranı ile görüntü kaybını rotadan kaldıran ve maksimum seviyede netlik sunan bu dizüstü bilgisayar, aynı zaman içerisinde TN ekran yapısı sayesinde çevrenizde oturanların sizin ekranınızı net bir şekilde görmesini de engelliyor. 

Yapay zeka harikası akıllı telefon: Casper VIA P3Yapay zeka harikası akıllı telefon: Casper VIA P3

Casper Nirvana C350 tasarımı

Nirvana C350, son derece zarif bir tasarıma sahip. 19.9 mm ve 19.9 mm inceliğe sahip olan ve rakiplerinden çok daha ince bir ürün olarak Nirvana C350 saece 1.3 kilogramlık bir ağırlığa sahiptir. Performansı kadar adeta mobiliteye de önem veren kullanıcılara hitap eden Nirvana C350, okul ve iş için bilgisayarlarını sürekli yanında taşımak zorunda olan kullanıcılara hafif bir kullanım sunuyor. 

Nirvana C350, görüntü kaybını engelliyor

Anti Glare özelliği sayesinde yansıtmasız ekranı ile görüntü kaybının önüne geçen Nirvana C350, günlük kullanım sırasında rahat ve uzun süreli bir şarj süresine sahiptir. Ürünün, makas klavyesi sayesinde tuş basım ömrü de uzatılıyor. Aynı zamanda tuş sesi çıkması da engelleniyor. Parmaklarınızın tuşa tam oturmasını sağlayarak, ellerinizin yorulmasını engelleyen kavisli yapısı ise her zamankinden çok daha konforlu bir klavye deneyimi vadediyor.

4GB bellek sunan bilgisayar, LPDDR4 ile enerji tüketimini minimuma indiriyor

Hem Celeron-Pentium hem de Intel Core i3 serisini de barındıran Casper Nirvana C350, 2&4 çekirdekli, 14nm, maksimum 3.10 Ghz frekans ile kendisinden beklenmeyecek seviyede yüksek performans vadediyor. 4GB bellek ve SSD opsiyonu sunan dizüstü bilgisayar, entegre RAM teknolojisi olan LPDDR platformunun en yeni sürümü LPDDR4 ile enerji tüketimini minimal hale getiriyor.

Casper Nirvana C350 fiyatı

Mini HDMI, iki adet USB 3.0 girişi ve bir adet SD kart yuvası ile birden fazla aktarım olanağı sunan Nirvana C350, kutusundan Windows 10 işletim sistemi ile çıkıyor. Casper’ın yeni dizüstüsü, bugün itibarıyla çeşitli e-ticaret sitelerinde 2.400 ila 3.200 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıktı. 

Casper Nirvana C350 özellikleri

  • Ekran: 14 inç Full HD + (maksimum ekran çözünürlüğü 1366 x 768)
  • İşlemci: Celeron-Pentium / Intel Core i3
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 120GB
  • Grafik İşlemci: Intel UHD Graphics 600
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • Ağırlık: 1.3 kg

 


Bilgisayar sektörünün lideri Casper olduBilgisayar sektörünün lideri Casper oldu
Casper Via S8 Plus satışa çıkıyorCasper Via S8 Plus satışa çıkıyor
Casper Excalibur G900 ön satışta sunulduCasper Excalibur G900 ön satışta sunuldu

PAYLAŞ