Efsane Oyun Microsoft Flight Simulator Geri Dönüyor


Oyun severler arasında oldukça ilgi uyandırmayı başarmış olan uçuş simülatörü oyununun yeni versiyonuna dair ilk bilgiler, Microsoft’un E3 2019 kapsamında düzenlediği etkinlikte paylaşılarak pek çok oyun severi heyecanlandırmayı başardı.

Simülatörü oyunlarını herhalde sevmeyen yoktur. Pek çok oyun severlerin oldukça hoşuna gider. Bu oyun türlerinden bir tanesi olan Microsoft Flight Simulator serisi ise uzun bir aradan sonra yeni bir oyuna kavuşuyor. Oyun severler arasında oldukça ilgi uyandırmayı başarmış olan uçuş simülatörü oyununun yeni versiyonuna dair ilk bilgiler, Microsoft’un E3 2019 kapsamında düzenlediği etkinlikte paylaşılarak pek çok oyun severi heyecanlandırmayı başardı. Bilgileri paylaşılan oyunun en çok dikkat çeken özellikleri arasında ise temelinde Microsoft Azure’un bulut tabanlı yapay zekasının bulunması olduğunu ifade edebiliriz.

Oyun severlerin oldukça hoşuna giden Microsoft Flight Simulator serisinin temeli aslında 1980 yıllarında başlamıştı. Daha sonrasında ise 2006 çıkışlı olan Flight Simulator X’in devamında ise 2014 yılında yayınlanan Flight Simulator X: Steam Edition olmuştu. O tarihten sonra ise bu yıla kadar bir daha yenisi çıkmadı. Flight Simulator X oyunu, Xbox Game Pass’in bir parçası olsa da aslında ortada bir gerçek var. Flight Simulator sersi yalnızca PC üzerinden oynanabilen bir oyun türü. Peki Microsoft Flight Simulator X oyunun sistem gereksinimleri nasıl? Sizler için sıraladık.

Microsoft Flight Simulator X’in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde sıralanıyor;

Microsoft Flight Simulator X’in tavsiye edilen sistem gereksinimleri ise şu şekilde sıralanıyor;