2018'in En İyi Android Oyun ve Uygulamaları Açıkladı - Haberler - indir.com

2018'in En İyi Android Oyun ve Uygulamaları Açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google tarafından geçtiğimiz haftalarda 2018’in en iyi uygulama ve oyunları için bir oylatma başlatılmıştı. Mobil uygulama ve oyunları kapsayan bu oylama ile yılın en iyi uygulama ve oyunları belli olmuş oldu. Google’ın her yıl gerçekleştirmiş olduğu bu etkinlik ile beraber yılın iddialı ve öne çıkan mobil yapımları açıklanıyor. Halka açık olarak yapılan bu oylamalar ile Drops uygulaması 2018’in en iyi uygulaması oldu. Bu uygulama ile kullanıcılar telefonları üzerinden 30’dan fazla dili öğrenme fırsatında bulunuyorlar. En fazla sevilen uygulama ise yine halk oylaması ile Spotify olmuş durumda. Ayrıca canlı fotoğraf ve animasyon uygulaması olan Vimage ise 2018’in en eğlenceli uygulaması olmayı hak etti.

2018 Google Play Store’un En İyileri

Oyun tarafına geldiğimizde ise tahmin edebileceğiniz üzere PUBG Mobile’ın üstünlüğü bulunuyor. 2018’in en iyi oyunu, en rekabetçi oyunu ve favori oyunu olarak PUBG Mobile gösterilmiş durumda. En eğlenceli oyun tarafında ise zirvede The Sims Mobil oyunu yer alıyor.

Spotify Connect özelliği artık ücretsizSpotify Connect özelliği artık ücretsiz

En İyi Uygulama : Drops

Kelime öğrenirken ezber ve aynı şeylerden sıkılan kullanıcılar için rekabetçi ve adrenalin dolu bir oyun şeklinde tasarlanmış durumda. Bu sayede Drops ile sıkıcı dil öğrenimi değil aksine oldukça minimalist illüstrasyonlar ile hızlı oyunlar sayesinde kelimeler hafızada daha iyi kalmış olacak.

Halkın Favori Uygulaması : Spotify

Spotify indir - Android

Spotify indir - iPhone

Google Play Store’da ücretsiz olarak bulunan çevrimiçi müzik servisi Spotify, favori uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Spotify ile kendi listelerinizi oluşturabilir ve çalma listeleri ile yeni müzikleri keşfetmeyi sağlayabilirsiniz. Ek ve daha fazla özellik için Premium üyelik satın almanız gerektiğini hatırlatalım.

En Eğlenceli Uygulama : Vimage

Vimage uygulaması sayesinde fotoğraflarınızı hareketli bir şekilde efektler ekleyebilir ve çeşitli animasyonlar ile fotoğraflarınızı canlandırabilirsiniz.

En İyi Gizli Hazine Uygulaması : Unfold

Unfold ile özellikle Instagram hikayeleriniz için hazır şablonlar ve tasarımlar kullanabilirsiniz. Zarif ve dikkat çekici yazı seçenekleri ile de hikayelerinize ekstra renk ve dikkat çekicilik katabilirsiniz.

2018’in En İyi Oyunu ve Halkın Favori Oyunu : PUBG Mobile

PUBG indir - Android

PUBG indir - iPhone

Konsol ve bilgisayar tarafındaki rekor kıran başarısı haricinde oyunun mobil versiyonu da büyük bir ilgi görmeyi başarıyor. Mobil cihazlar için oldukça iyi ve optimize bir şekilde geliştirilen PUBG Mobile yılın en iyi mobil oyunu olmayı başarmış durumda.

Play Store’un En Yenilikçi Oyunu : GOROGOA

Güzel ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olan bu oyun sahip olduğu atmosfer ile ilginç bulmaca yapısına sahip bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde melankolik hikaye ve atmosfer ile güzel bir bulmaca oyunu sizleri bekliyor diyebiliriz.


PUBG PlayStation 4 İçin Geliyor!PUBG PlayStation 4 İçin Geliyor!
Spotify'dan beklenen Apple Watch HaberiSpotify'dan beklenen Apple Watch Haberi
Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya!Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya!

PAYLAŞ