Cyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklama


Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077 için yeni yamasını yayımlayan CD Projekt Red, açık dünya oyunu için yeni yol haritasını açıkladı.

Cyberpunk 2077 için önemli yeniliklere imza atan geliştirici şirket oyunun multiplayer deneyimini sunma fikrini tekrar değerlendirmeye aldı. Polonya merkezli oyun şirket, önceliğini tüm oyunlarını çevrimiçi ortama taşımaya vermeye yönlendirmiş gibi görünüyor.

CD Projekt Red CEO’su, Adam Kiciński multiplayer deneyimiyle ilgili şirketin uzun vadeli planlarını bir video ile açıkladı. Anlamlı görünen unsurları oyuna eklemek istediklerini söyleyen Adam Kiciński, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Tek oyunculu deneyimin ön planda olduğu DNA’mızı kaybetmek istemiyoruz. Çevrimiçi yeteneklerimizi geliştirmek konusunda adımlarımızı sağlam atmak istiyoruz.”

Cyberpunk 2077'e 500'den fazla yenilik getiren güncelleme yolda

Bu kapsamda stüdyo oyunları için gelecekte daha kapsamlı planlamalara yapmaya başlamış gibi görünüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kiciński, şu ifadeleri kullandı: ” Gelecek oyunlarımızın gelişimine pürüzsüz şekilde entegre edilecek bir çevrimiçi teknoloji inşa ediyoruz. Bu teknoloji oyunlarımıza yerleştirmeyi planladığımız çevrimiçi unsurlara güç verecek. Böylelikle merkezinde kendi GOG Galaxy platformumuzun olduğu bir çevrimiçi topluluk inşa edeceğiz ve oyuncuları hem oyunun içinde hem de dışında birbirlerine bağlayacağız.”

Cyberpunk 2077 uzun sür ebüyük multiplayer deneyimine sahip bir oyun olarak tanımlanmıştı. Fakat tek oyunculu oyunların günümüzde popülerliğini hala devam ettirmesi ve stüdyonun oyunun çıkış dönemindeki sıkıntıları yeniden yaşamak istememesi şirketin karar değişikliğinde etkili olmuş olsa da CD Projekt Red gelecek dönem için oyunun hatalarını düzeltmeye de öncelik vermiş gibi duruyor.

Cyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklama