Cyberpunk 2077'deki hataları düzeltecek güncelleme ertelendi - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077'deki hataları düzeltecek güncelleme ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Cyberpunk 2077 çıktığı günden itibaren çeşitli hatalar ve performans düşüklüğü sorunu yaşatıyordu. Geliştirici şirket çeşitli güncellemelerle bu hataların önüne geçmeye yönelik hareket ediyor. Hataları ortadan kaldıracak ve performans sorunlarını da ortadan kaldıracak olan ikinci büyük yama Mart ayının ikinci yarısına ertelendi. Detaylar hakkında yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Yayıncılığı ve geliştiriciliği CD Preject tarafından yapılan Cyberpunk 2077, geçtiğimiz aylar içerisinde oyuncuların beğenisine sunmuştu. Bilindiği üzere performans anlamında fazlasıyla kötü bir çıkış yaptı ve bu sorunları ortadan kaldıracak iki büyük yama yayınlayacaklarını ve özür dilediklerinin bilgisini verdi.  Oyun ile ilgili olan ilk yama geçtiğimiz ay yayınlandı, ikinci ve esas olan yama ise bu ay içerisinde sunulacağı açıklanmıştı. Fakat geçtiğimiz anlarda konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre oyunun ikinci yaması ertelendi.

Cyberpunk 2077 hileleriCyberpunk 2077 hileleri

Bu heyecan verici oyun ile ilgili olarak daha önce aktarıldığı üzere CD Project geçtiğimiz haftalar içerisinde bir siber saldırıyla karşı karşıya geldi ve Cyberpunk 2077 de dahil olmak üzere birçok oyunun kaynak kodları çalınmıştı. Hatta öyle ki olayın sonunda ise bu kaynak kodlar internete sızdı. Mart ayı içerisinde yayınlanacak olan bu yama oyunun performans sorunlarını ve hatalarını büyük oranda düzeltme yapılacak. Özellikle de eski nesil konsollarda oyun daha stabil bir şekilde çalışacak. Cyberpunk 2077 oyunu ile ilgili olarak şu anlık gelişmeler bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

 


Cyberpunk 2077’de “bunnyhop” açığıCyberpunk 2077’de “bunnyhop” açığı
Cyberpunk 2077'nin oyuncu sayısı yüzde 80 düştüCyberpunk 2077'nin oyuncu sayısı yüzde 80 düştü
Cyberpunk 2077 geliştirici ekibi tüm oyunculardan özür dilediCyberpunk 2077 geliştirici ekibi tüm oyunculardan özür diledi

PAYLAŞ