CD Projekt Red hacklendi, Cyberpunk 2077 güncellemesi ertelendi - Haberler - indir.com

CD Projekt Red hacklendi, Cyberpunk 2077 güncellemesi ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-27 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Büyük bir beklenti ile oyun dünyasına giriş yapmış olan Cyberpunk 2077’nin yapımcı ismi olan CD Projekt Red, siber saldırıya uğradıklarını açıkladı. Bu açıklama ile beraber ise oyunun bir sonraki büyük güncellemesinin mart ayında ertelendiği duyuruldu. CDPR tarafından yapılan açıklamaya göre çalınan veriler içinde Cyberpunk 2077’nin kaynak dosyaları da yer alıyor. Duyurulduğu günden beri çıkışı sürekli ertelenen ve aralık ayında ise ses getiren çıkışı sonrasında, oyunun sorunları ve içerisinde hatalar bir çıkmaza girmişti. Bu problemlerin düzeltilme güncellemesi olan Cyberpunk 2077’nin yeni yamasına dair ise erteleme haberler gelmeye devam ediyor. Geliştirici şirket CD Projekt Red, bir sonraki büyük güncellemenin 1.2 yamasının şubattan mart ayına ertelendiğini resmen duyurdu.

Duyuru Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabından yapılırken, CD Projekt Red’in 1.2 yamasını erteleme sebebi olarak ise stüdyonun BT alt yapısına gerçekleştirilen siber saldırı olduğunu belirtti. Bu kapsamda ise büyük güncellemeyi tamamlamak için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Cyberkpunk 2077'nin neden hatalı yayımlandığını gösteren bir rapor yayımlandıCyberkpunk 2077'nin neden hatalı yayımlandığını gösteren bir rapor yayımlandı

Cyberpunk 2077 siber saldırıya uğradı, güncelleme ertelendi

CD Projekt Red’in paylaşımına göre fidye amaçlı bir siber saldırı gerçekleştirilirken, saldırganlar Cyberpunk 2077, The Witcher 3, Gwent ve The Witcher 3 oyunlarının yayınlanmamış bir versiyonunu kaynak verileri gibi oyun içlerinin haricinde hukuk, yönetim, muhasebe ile alakalı belgelerde ele geçirdiler. CD Projekt Red, son olarak 1.2 yamasının bir önceki güncellemenin ötesine geçeceğini belirtirken, oyuna genel kalite iyileştirmeleri ve düzeltmeler geleceğini belirtiyor.


Cyberpunk 2077 10.2 milyon satışla rekor kırdıCyberpunk 2077 10.2 milyon satışla rekor kırdı
Cyberpunk 2077'ye resmi modlama araçları geldiCyberpunk 2077'ye resmi modlama araçları geldi

PAYLAŞ