Casper VIA S Yenilikleriyle Ezber Bozuyor


Türkiye’nin önde gelen teknoloji markaları arasında ilk sıralarda yer alan Casper, yeni akıllı telefonu olan Caper VIA S’i alıcılarının beğenisine sundu. Doğadan ilham alınarak tasarlanan üç farklı renk seçeneğiyle alıcılarının karşısına çıkan Casper VIA S, yüksek depolama kapasitesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yüksek batarya kapasitesiyle kullanıcılarına uzun süre kesintisiz kullanım imkanı tanıyan Casper VIA S, güçlü kamerası ve etkileyici performans özelliklerinin yanı sıra göz dolduran tasarımıyla da oldukça başarılı.

Akıllı telefon pazarında ki pahalı telefonlara karşılık, ileri teknolojiyle geliştirilen cihazları uygun fiyatlarla alıcısına sunan Casper’ın yeni akıllı telefonu olan Casper VIA S sahip olduğu özelliklerle ses getireceğe benziyor. Android Pie tabanlı Casper VIA S, yapay zeka desteğiyle de kullanıcılarına beklenenden fazlasını sunacak.

Yüksek depolama alanıyla tüm verilerinizi tek bir yerde toplayın

Yeni Casper VIA S’İn ön plana çıkan en etkileyici özelliklerinden biri de sahip olduğu dahili depolama kapasitesi. 64 GB ve 128 GB dahili depolama kapasitesiyle kullanıcılarına merhaba diyen Casper VIA S, akıllı telefonlardaki hafıza sorununa çözüm getiriyor. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı silmek zorunda kalmadan uygulamalarınızı rahatça kullanabileceğiniz Casper VIA S, 41 bin fotoğraf ya da başka bir deyişle 4 bin dakika video kayıt kapasitesine sahip

Casper VIA M3 Üst Seviye Kamera Özellikleriyle Duyuruldu

Telefonunda daha yüksek hafızaya sahip olmak isteyen kullanıcıları da es geçmeyen Casper, yeni akıllı telefonunda dahili depolamanın haricinde kullanıcılarına Micro SD kart desteği sunuyor. Bu sayede 256 GB depolama alanına kadar yükseltilebilen Casper VIA S sayesinde artık ihtiyacınız olan her şey bir arada.

Doğadan esinlenilen renkler

Kullanıcılarına ileri seviye bir teknoloji sunmanın yanı sıra, cihazlarının tasarımlarına da önem veren Casper, yeni akıllı telefonunu doğadan esinlendiği üç farklı renk seçeneğiyle tasarladı. Uzay yansımasını barındıran ezber bozan tasarımıyla İstiridye Beyazı, Şafak Mavisi ve Uzay Siyahı seçenekleriyle alıcı karşısına çıkan Casper VIA S, rahat kullanımının yanı sıra etkileyici tasarımıyla da kullanıcı adaylarından tam not aldı.

Casper VIA S ile kaliteli fotoğraflar

Casper VIA 2018 Ailesi Duyuruldu

Arka ekranında 2 kamera sistemi bulunduran Casper VIA S 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip sensörle kullanıcılarına kaliteli fotoğraflar çekme imkanı tanıyor. Yapay zeka desteğine sahip olan kamera teknolojisi sayesinde, fotoğraf ve videolarınıza etili kompozisyonlar eklemenize yardımcı olan Casper VIA S’ın ön ekranında bulunan selife kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

Kusursuz bir video deneyimi

6.22 inç ekrana sahip olan Casper VIA S kullanıcılarına ekranın yüzde 82’sini kullanma imkanı tanıyor. Geniş ekranı sayesinde video izleme kalitesini de arttıran Casper VIA S, akıllı telefon kullanıcılarının beklentilerini bir üst seviyeye taşıyor. Damla çentikli ekran tasarımıyla ekran kullanım alanını da arttıran Casper VIA S, fotoğraf ve videolardaki en küçük detayların bile görünür olmasını sağlıyor.

Yüksek batarya kapasitesiyle uzun süreli kullanım

Casper VİA F2 Tam Bir Fotoğraf Makinesi!

Bataryasında yapay zeka desteğinden yararlanan Casper VIA, 3.500 mAh’lık batarya kapasitesiyle akıllı telefon kullanıcılarının en çok şikayetçi olduğu konulardan biri olan şarj sorununa da işlevsel bir çözüm sunuyor. Yapay zeka desteği sayesinde kullanıcıların günlük kullanıma uygun olarak geliştirilen Casper VIA S bataryası, fotoğraf çekimleri ve oyun oynama süresi de dahil olarak iki güne kadar dayanaklı.

Media Tek Helio P22 sayesinde yüksek performans

Gücünü Media Tek’in geliştirdiği yapay zeka desteğine sahip olan Helio P22 işlemciden alan Casper VIA S, 2.0 GHz hıza kadar yüksek performans sağlıyor. 8 çekirdekli geliştirilen teknolojisi sayesinde kullanıcılarına ileri seviyede bir çoklu işlem performansı sunan Casper VIA S yoğun kullanımlarda dahi gelişmiş batarya optimizasyonuna sahip.

Güncel Android altyapısı ile daha yüksek hız

Andrid Pie 9.0 temeline dayanan Casper VIA S, yapay zeka odaklı yenilikleri sayesinde kullanıcısına daha verimli bir performans sunuyor. Pil ömründe iyileştirme, ekran parlaklık ayarı gibi özelliklere sahip olan Casper VIA S sayesinde zamanı daha değerli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.