Casper VIA M3 Üst Seviye Kamera Özellikleriyle Duyuruldu - Haberler - indir.com

Casper VIA M3 Üst Seviye Kamera Özellikleriyle Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-02 09:00:50
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Başarılı akıllı telefon modelleri ile dikkat çeken Casper, telefon yelpazesini bir hayli genişletmeye devam ediyor. Şirket daha çok amiral gemisi modelleri yerine orta seviye güçlü özelliklere sahip akıllı telefonlarını uygun fiyatlı satış rakamlarıyla dikkatleri çekiyor. Şimdi ise bu serinin yeni üyesi olan VIA M3 modeli f2.0 diyafram değerine sahip 8 megapiksellik ön kamerası ile dikkatleri çekiyor. Casper VIA M3 modeli 5.5 inç büyüklüğe sahip HD bir ekran ile geliyor. Modelin orta segmentte sahip olduğundan ötürü HD bir ekran tercih edildiğini ifade edebiliriz. Bu ekrana ise 3 GB RAM eşlik ediyor ve 32 GB dahili depolama özelliğide cihaz detayları arasında yer alıyor. Modelin arka yüzeyinde ise 13 megapiksellik bir arka kamera bulunuyor.

Model daha önceki serilerinde olduğu gibi parmak izi tarayıcısına sahip olarak geliyor. Bu yeni VIA M3'ün F2.0 diyaframa sahip 8 megapiksellik ön kamerası en dikkat çekici noktalardan birisi oluyor. Bu noktada selfie çekimleri olarak kaliteli kareler sunması beklenen modelin F2.0 diyafram değerine sahip olması ile beraber düşük ışıkta iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Cihazın yazılımsal olarak barındırdığı portre modu özelliği ile arka plan bulanıklaştırmalı kareler çekilebiliyor. VIA M3'ün arka yüzeyinde ise 13 megapiksellik bir kamera yer alıyor.

5 lenten oluşan bu arka kamera 9 farklı mod ile beraber geliyor. Fotoğrafı çektikten sonra net yakınlaştırma yapabilen SuperPixel özelliğine sahip olarak geliyor ve üst seviye bir fotoğraf deneyimi kullanıcılara sunabiliyor. Model MediaTek 6753 işlemcisine sahip ve 3000 mAh'lik bir batarya ile geliyor. Android 7.0 Nougat sistemine sahip olarak gelen modelde güç tasarrufu özelliği de bulunuyor.





PAYLAŞ