Casper VIA 2018 Ailesi Duyuruldu - Haberler - indir.com

Casper VIA 2018 Ailesi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-10 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizin teknoloji şirketler tarafında önde gelen markalarından olan Casper'ın 2018 yılında sunacağı VIA ailesi duyuruldu. Şirketin yeni akıllı telefon modeli olan VIA F2 cihazı tam dört kamerası ve birçok gelişmiş özelliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Arka yüzünde 2 ve ön yüzeyindeki 2 kamerası ile selfie sever kullanıcılara odaklanmış durumda. 2017 yılında birçok yeniliğini ve yeni modellerini kullanıcılara sunan Casper, VIA ailesine yönelik 2018 modeller olan F2 ve A2 cihazları tanıtılmış durumda. Şirketin 2018 yılında üst seviye Premium kalitede VIA serilerini duyuracakları dile getiriliyor.

Bu noktada bu sene gelecek yeni cihazlar 18:9 ekran teknolojisine sahip olacak. Çerçevesiz yapıya sahip olacak modelin kamera tarafında da ciddi yenilikler ile gelmesi bekleniyor. Yeni yıl ile beraber servis hizmetlerini de geliştirmeyi hedefleyen Casper'ın tüm ürünlerine 1 saatte servis hizmeti verme maddesi yer alıyor. Müşteri memnuniyetini önemseyen şirketin bu sene Ar-Ge tarafına 14 milyon liralık bir yatırım yaptığı açıklanıyor. Gelin şimdi yeni tanıtılmış olan Casper VIA F2'nin detaylarına bakalım.

Casper VIA F2 ve Tüm Detaylar

Bu yeni akıllı telefon başlıca olarak kamera özellikleri tarafında dikkatleri çekiyor. 20 + 8 megapiksellik çift ön kamerası ile selfie çekimlerde 120 dereceye kadar geniş açı sağlayabiliyor. Arka yüzeyde ise 13 + 5 megapiksellik çift bir kamera yer alıyor. Bokeh efektinin de yer aldığı bu kamera yazılımı birçok yeteneğede sahip olarak geliyor. 6 inçlik Full HD+ IPS bir ekrana sahip olan bu model Vision ekranı ile yüzde 15 daha fazla ekran sağlayabiliyor.

Diğer bir model olan VIA A2 cihazında ise 20+8 megapiksel çift ön kamera ve 16 megapiksellik ana kamera yer alıyor. Casper'ın fotoğraf odaklı bu yeni akıllı telefon modellerini 2018'de raflarda göreceğiz.





PAYLAŞ