Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı modeller


Teknoloji şirketi Apple’ın Eylül ayında gerçekleştireceği lansman hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni gelişmelere göre Apple’ın eylül ayında duyuracağı modeller kendisini göstermiş durumda. WWDC 2020 etkinliğinde tercih edilen olarak online bir şekilde gerçekleşecek. Tanıtılacağı belirtilen modeller için öneceden çıkan haberler ise yalanlanmş oldu. Öyle ki en büyük beklentilerden birisi de Apple Silicon işlemci modelleri olmuştu.

Daha önce çıkan haberlerde ise 12 inç MacBook ve 13 inç MacBook Pro modellerinin Apple Silicon ile kullanıcılarla buluşacaktı. Fakat sızdırılan bilgilere göre bu modellerin tanıtımı önümüzdeki yıla bırakılmış durumda.

Apple’ın Eylül ayında duyuracağı ürünler

Kullanıcılar şirket tarafından duyurulacak olan yeni modellere odaklanmış durumdalar. Birçok kullanıcının en büyük meraklarından birisi olan Apple Silicon WWDC 2020’de duyurulmuş ve bu sisteme sahip modellerin ise kullanıcılar ile yakında buluşturulacağı belirtilmişti. Fakat kullanıcılar bunun yerine yeni nesil akıllı saat, iPad ve iPhoe modellerini Eylül ayında gerçekleşecek olan lansmanda görecekler. Kullanıcılar beklediği Apple’ın Eylül ayında duyuracağı modeller noktasında ise iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri bulunuyor. Ayrıca Apple Watch Series 6, 8.nesil iPad, AirTag ve AirPower modelleri de yer alıyor. Özellikle ise iPhone 12 serisinin etkinliğe damga vurması bekleniyor.

Yeni modellerin tanıtılacağı olan etkinlik 8 Eylül ile 22 Eylül arasında bir tarihte gerçekleştirilecek. Etkinliğin online olarak takip edilebilir olması bekleniyor. Diğer yandan Apple Silicon işlemcisine sahip olan modellerin 2021 yılının ilk aylarında kullanıcılara sunulması bekleniyor. Diğer bir iddia tarafında ise bu söz konusu modellerin 2020’nin son aylarında başlanması bekleniyor. Bakalım Apple’ın sunacağı yeni ürünler noktasında kullanıcıların geri dönüşleri nasıl olacak göreceğiz.