iPhone 12 ekranıyla ilgili yeni gelişmeler - Haberler - indir.com

iPhone 12 ekranıyla ilgili yeni gelişmeler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 12:31:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'dan yaz sonu itibariyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan iPhone 12  ailesine yönelik 120 Hz konusundaki üzücü haber artık yüzde 99 oranında netleşmiş durumdadır. iPhone 12 ailesi son dönemlerde bildiğiniz üzere kutusundan kulaklık ve şarj cihazı çıkmayacak haberleri gündem de yerini alıyordu. Bununla beraber modellerin biraz gecikeceği, hatta cihazların stışlarının dört model arasında bölüneceği de elde edilen bilgiler arasındaydı. Fakat söz konusu iPhone modelleri için üzücü haber ise 120 Hz ekran taşımayacak olmalarıdır. Konuyla ilgili olarak daha önce de elde edilen bazı bilgileri netleştiren yeni paylaşımlara göre iPhone 12'lerin ekranlarında yüzde 99 oranında 120 Hz yenileme hızı sunulmayacak. 

iPhone 12 5G hakkında yeni sızıntılariPhone 12 5G hakkında yeni sızıntılar

Ekran teknolojisi konusundan sektörün içerisinde yer alan isimlerden biri olan Ross Young tarafından verilen bu bilgi, birçok kişinin "120 Hz yoksa iPhone 13'ü beklerim" demesine neden olmuş durumdadır. Young hatırlarsanız daha önce 120 Hz'in 2021'e kaldığını belirtmişti. Bu açıdan da artık iPhone 12'lerin 60 Hz OLED ekranlar ile yolda olduğu kesin gibi duruyor. 120 Hz’in şirket içerisindeki denemeleri geçemediği, bu yüzden de Apple’ın yine 60 Hz’de takılı kalacağı yeni kaynakların verdiği bilgiler arasında yer alıyor. Bu durum gerçekten son derece üzücü olarak değerlendiriliyor. Çünkü 120 Hz çok akıcı bir deneyim sunuyor ve herkes Android tarafında standart hale gelmeyen başlayan bu detayı iPhone tarafında da istiyor. Apple biliyorsunuz uzun zamandır iPad Pro’larda 120 Hz “LCD” ekran kullanıyor. 

iPhone 12 serisinin fiyat etiketleri nasıl olacak?

Fiyatlandırma kısmında çeşitli farklılıklar görülecek. 5G özelliğine sahip iPhone 12'ye sahip olmak isteyen kullanıcıların en az 649 dolar ödeme yapması gerekecek. 12 Max modeline Apple’ın 749 dolar isteyeceği belirtildi. “Pro” modellerin başlangıcını yapan iPhone 12 Pro ise 999 dolardan başlayacak deniyor. En üstteki dev model 12 Pro Max ise 1.099 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri itibariyle kullanıcıların beklentisini yükselten iPhone 12 serisinin ne zaman çıkacağına dair henüz kesin tarih verilmese de zaman zaman çeşitli bilgiler elde ediliyor. iPhone 12 ailesi hakkında bu zamana kadar birçok ertelenme kararı alınsa da cihazların yakında sunulacağı düşünülüyor. 


iPhone 12 gecikecek iddiası yeniden gündemdeiPhone 12 gecikecek iddiası yeniden gündemde
Çin’deki iPhone satışları artış gösterdiÇin’deki iPhone satışları artış gösterdi
Donanım bazlı iPhone güvenlik açığı ortaya çıktıDonanım bazlı iPhone güvenlik açığı ortaya çıktı

PAYLAŞ