Amazon Prime Video güncel fiyat listesi


Online dizi ve film platformlarından olan Amazon Prime Video abonelik ücretleri ne kadar? Amazon Prime Video içerikleri neler? Amazon Prime Video farkları ne? Amazon Prime Video’ya nasıl abone olunur? İşte tüm bu soruları sizin için ele aldık.

Dijital dizi ve film kütüphanelerine ilgi günden güne büyüyor. Netflix’in bir rakibi olarak pazardaki faaliyetlerine başlayan Amazon Prime Video içerik kütüphanesi ve uygun fiyat etiketiyle son dönemlerde kullanıcıların gözlerinden biri haline gelmiş bulunuyor.

Amazon Prime Video kütüphanesinde sadece Amazon Film Stüdyolarına ait yapımlar değil farklı stüdyoların filmleri de yer alıyor. Bunun yanı sıra şirketin geçtiğimiz yıllarda vizyonda yayımladığı filmlerde kütüphaneye eklenmiş durumda. Platformun tek eksiği ise kütüphanede yer alan tüm içeriklerin Türkçe altyazı desteğine sahip olmaması. Altyazı desteği olmayan içerik sayısı çok az olsa da bunun dijital bir platform için eski puan hanesine yazıldığını belirtmek gerek. Ancak platformun yeni yeni gelişmeye başladığını göz önünde bulundurursak şirketin bu durumu ilerleyen zamanlarda düzeltmesi bekleniyor.  Peki, Amazon Prime Video’nun diğer platformlardan farkı nedir?

Android'de Amazon Prime video nasıl izlenir?

Amazon Prime Video içeriklerini izlemek için diğer platformlarda olduğu gibi aylık, sabit bir ücret ödemeniz gerekmekte. Ancak platformun fiyat etiketi oldukça makul. Amazon Prime Video aboneliği için aylık olarak 7,90 TL ödemeniz gerek.

Amazon Prime Video’ya nasıl abone olunur?

Amazon Prime Video dizileri neler?