Amazon Prime Şubat ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı - Haberler - indir.com

Amazon Prime Şubat ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-10 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

E-ticaret devi Amazon’un Prime Gaming Türkiye tarafından Şubat ayı boyunca oyunculara ücretsiz olarak verilecek olan oyunlar duyuruldu. Yapılan söz konusu açıklamalara göre Amazon Prime aboneleri bu ay, platformda yer alacak ve toplam değeri ise 120 TL olan 5 farklı oyunu ücretsiz olarak vereceğini açıkladı. Sadece e-ticaret değil farklı sektörlerdeki hameleri ile de dikkat çeken Amazon, sevilen hizmetlerinden birisi olarak Prime Gaming platformu bulunuyor. Kullanıcılar Türkiye için bu platforma aylık 7.90 TL ödeme yaparak Amazon Prime abonesi oluyor ve Amazon Prime Gaming kapsamında ise oyun severlere verilen önemli avantajlardan yararlanabiliyorlar. Bu avantajlardan birisi de ücretsiz oyunlar oluyor.

Amazon Prime Gaming Türkiye tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre bu ay 5 farklı oyun verilecek. Oyunlar çok fazla popüler olmasa da, oyunculara farklı bir deneyim sunması bekleniyor. Gelin şimdi Amazon Prime Gaming abonelerinin sahip olacağı Şubat ayı oyunları neler bakalım.

App Store'da dolandırıcılık uygulamalarının sayısı artıyorApp Store'da dolandırıcılık uygulamalarının sayısı artıyor

Amazon Prime Gaming Şubat ayı ücretsiz oyunlar

Spinch 25 TL

Eğlenceli bir yapıda olan Spinch, geçtiğimiz eylül ayında piyasaya sürülen oyunlar arasında bulunuyor. Oyunculardan tam not alan söz konusu bu yapım, şubat ayı boyunca Amazon Prime Gaming kapsamında abonelere ücretsiz olacak.

Stealth Bastard Deluxe 18 TL

Şubat ayı kapsamında ücretsiz olan bir diğer oyun ise Stealth Bastard Deluxe olarak karşımıza çıkıyor. İki boyutlu bir platform oyunu olan bu yapımda verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor Steam kullanıcıları tarafından oyun çok olumlu olarak yorumlanmış durumda.

Monster Prom: Hotseat 20.50

Monster Prom, bir grup liseli gencin çift olma hikayesini anlatan bu oyunda verdiğiniz kararlara göre arkadaş edinmeye çalışıyor ve sanal bir ilişki yaşıyorsunuz.

Table Manners 28

Mesajlaşma uygulaması olan Tinder’ın daha gelişmiş ve sanal dünyaya uygulanmış olan bu yapımda mobil uygulama üzerinden birisiyle tanışıp bir yemeğe çıkıyorsunuz. Bu oyunda bir el yönetiyor ve kararlar veriyorsunuz.

Amazon Prime Gaming’in kampanya kapsamında Şubat ayında yaklaşık 120 TL’lik bir oyun listesi verdiğini belirtelim. Bakalım yeni ayda Amazon Prime Gaming kapsamında ne gibi içerikler olacak göreceğiz.


Çin, Clubhouse uygulamasını yasakladıÇin, Clubhouse uygulamasını yasakladı
iOS 14.5 Spotify'ı varsayılan uygulama yapma imkanı sunacakiOS 14.5 Spotify'ı varsayılan uygulama yapma imkanı sunacak

PAYLAŞ