Amazon Prime, 2 ay daha ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Amazon Prime, 2 ay daha ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çevrimiçi popüler dijital platformlardan olan Amazon, Mastercaard ile beraber yeni bir kampanya ile karşımıza geliyor. Mastercard logolu kredi kartı yada banka kartı sahipleri Amazon Prime’a ilk 2 ay ücretsiz abone olabilecekler. Kampanyadan ise ilk kez üye olacak kullanıcıların faydalanabileceği yazıyor. Geçtiğimiz yıl ülkemizde hizmet vermeye başlayan Amazon Prime, online alışverişlerde ücretsiz kargo ile birçok film ve dizi içeriği sunan uygun fiyatlı paketi ile dikkat çekmişti. Bu noktada oldukça olumlu geri dönüşler alan Amazon Prime, şimdi ise Mastercard iş birliği ile yeni bir kampanyaya daha imza attı.

Amazon Prime, 2 ay bedava kampanyası

Amazon CEO'su Jeff Bezos herkesi şaşırttı!Amazon CEO'su Jeff Bezos herkesi şaşırttı!

Abone olan kullanıcılarına ayrıcalıklı alışveriş hizmeti de sunan Amazon Prime, normalde 30 günlük ücretsiz deneme süresini Mastercard sahipleri için 2 ay süreye çıkarttı. 15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Amazon Prime’a ilk kez üye olacak üyeler yararlanabilecekler. Kullanıcılar bu 2 aylık süreç sonrasında tüm hizmetlerden aylık 7.90 TL karşılığında faydalanmaya devam edebilecekler. Amazon Türkiye ve Mastercard ortaklığı ile yapılan bu kampanyaya ise Mastercard logosu yer alan banka ve kredi kartları kullanıcıları kullanabilecek.

Kampanya kapsamında kredi kartı tanımlayan kullanıcılardan ilk 30 gün hiçbir ücret alınmayacak ve 2.ayın başında kredi kartından 7.90 TL kesilecek. Sonraki ayın ilk 5 günü içinde ise bu parayı iade edecek. Amazon Prime açıklaması doğrultusunda Fibebanka, Garanti BBVA, ING, QNB FinansBank, Akbank, Denizbank, Vakıfbank’ın master logolu kredi kartları 2 aylık bu kampanyadan yararlanabilecekler. Visa ve diğer kredi kartları ise 1 aylık bedava sürümü kullanabilecekler. Sizde Amazon Prime platformuna söz konusu kartlar ile üye olarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi kampanyalar daha yapılacak göreceğiz.


Amazon, ABD Capitol şiddetinden sonra QAnon ürünlerini platformdan kaldıracak!Amazon, ABD Capitol şiddetinden sonra QAnon ürünlerini platformdan kaldıracak!
Amazon Prime mobil kullanıcılar için uygun fiyatlı bir abonelik paketi test ediyorAmazon Prime mobil kullanıcılar için uygun fiyatlı bir abonelik paketi test ediyor

PAYLAŞ