Amazon Yeni Elektronik Kitap Okuyucusunu Tanıttı - Haberler - indir.com

Amazon Yeni Elektronik Kitap Okuyucusunu Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en önemli e-ticaret platformu Amazon, belirlenmiş olan fiyatlandırması ile dikkatleri üzerine çeken yeni e-kitap okuyucusu Kindle Oasis hakkında kullanıcılara bilgi verildi. Özellikle üst düzey kullanıcı kategorisinde yer alan kullanıcılara hitap edecek olan cihaz Apple teknolojileri ile kullanılabilecek. Amerika'nın dev şirketi Amazon, özellikle de şu günlerde mevcut ürün ailesinin üyelerinin donanımlarını birebir bir şekilde yenilemeye başladı. Geçtiğimiz ay içerisinde, Fire 7 adlı tablette donanımsal olarak yükseltmeler yapan şirket bununla beraber yeni akıllı asistan özelliğine sahip bluetooth hoporlör olan Kids Echo Dot‘unu tanıttı.

 

Amazon Kendi Havalimanını KuruyorAmazon Kendi Havalimanını Kuruyor

Amazon tarafından üretilen Kindle Oasis adlı e-kitap okuyucusu geçtiğimiz yılın tasarımsal çizgisini koruyarak geliyor. Üründe yer alan üst düzey e-mürekkep ekranına sahip olan cihaz bir önceki eski versiyonuna göre göre daha da dikkat çekici özellikler ile karşımıza çıkıyor. E-kitap okuyucusu yeni Kindle Oasis, gece kullanımına da uygun bir pozisyonda işlem görmek adına renkli aydınlatma paneli ile beraber geliyor. Apple markalı ürünlerin özellikle de iPad adlı ürünlerinde gördüğümüz True Tone adlı teknolojisini ilk olarak e-kitap okuyucu özelliğine sahip ürünlerine taşıyan şirket, bunun yanı sıra aynı zamanda okuma esnasında gözümüze zarar verecek mavi ışığın filtrelenmesini sağlayarak iPad ürünlerinde görmeye alışkın olduğumuz konforu yaşatmaya devam edecek. Bu üst düzey özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan bu e-kitap ürünü sağlık açısından da özenle hazırlanmıştır. 

Kindle Oasis, True Tone teknolojisi ile geliyor

Şirket yaşadığı sorunları ve endişeleri profesyonel bir incelemeden geçirerek listelemiş gözüküyor. Bu çalışmalara bağlı olarak çözüm üretmeye yönelik hareket eden Amazon, 2019 yılının yarattığı problemler ile en uygun çözümler getirerek yeni ürünler üretmeye odaklanıyor. Yeni e-kitap okuyucusu Kindle Oasis, Apple tarafından kullanılan True Tone özelliğini sahip olduğu kendi teknolojileri ile birleştirerek, ekran kısmında bulunan beyaz ve mavi ışık alanlarını, gözü daha az yoracak olan sarı ışığa çeviriyor. Bu sayede insan sağlığı da önemsenmiş oluyor. Apple şirketinin ürünlerinde kullanmış olduğu Night Shift teknolojisine benzer olarak, günün belirlenmiş saatlerinde kullanıcılar söz konusu cihazlarını bu moda olarak çevirebiliyor. Bu sayede manüel bir değişiklik yapmanıza gerek kalmayacak. Bu mod otomatik olarak çalışacak. 

Yeni Kindle Oasis fiyatı ve özellikleri

Amazon tarafından üretilen yeni cihaz, tüm alanlarda size yol arkadaşı olmak adına özel olarak tasarlandı. Dikkat çekici kullanım özelliklerine sahip olan Kindle Oasis, 8 GB ya da 32 GB seçenekleri olmak üzere iki farklı depolama alanı ile geliyor. Söz konusu cihaz 7 inç e-mürekkep ekran ve 300 ppi çözünürlük özelliğine sahip olan kitap okuyucu, IPX8 su geçirmez sertifikası ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanacak içeriklere sahiptir. 300 ppi çözünürlük özelliği ile beraber gelecek olan Kindle Oasis Paperwhite ekran özelliğine sahiptir. Söz konusu bu akıllı cihaz suya ve toza dayanıklı olması adına IPX8 teknolojisi ile beraber güçlendirilmiştir. Ürünün sayfa çevirme düğmeleri ince ve zarif bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Cihazda milyonlarca kitap sizi bekliyor olacak. 


Amazon'dan Yeni Veri Hizmeti: TextractAmazon'dan Yeni Veri Hizmeti: Textract
Amazon Türkiye, Avrupaya AçılıyorAmazon Türkiye, Avrupaya Açılıyor
Amazon Kendi Kredi Kartını ÇıkartıyorAmazon Kendi Kredi Kartını Çıkartıyor

PAYLAŞ