Alibaba, dünya bekarlar günü içinde satış rekoru kırdı! - Haberler - indir.com

Alibaba, dünya bekarlar günü içinde satış rekoru kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 11:22:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Her yıl 11 Kasım içerisinde düzenlenen Bekar Günü içerisinde Alibaba, satış rekoru kırdı. Alibaba geçen yıl gibi bu yıl da benzer bir satış rekoruna imza attı. Şirket, satışların başlamasından sonra 85 saniye içerisinde 1 milyar dolarlık bir satış yaptı. 24 saatlik satış süresinin ardından şirket toplamda 10 milyardan biraz daha az bir ciro elde etmeyi başardı.

Alibaba, dünya bekarlar günü içinde satış rekoru kırdı!

Bekarlar Günü içerisinde 30.8 milyar dolarlık ciro elde etmeyi başaran şirket, tüm bu rekorların yanı sıra önceki yıllara göre büyüme hızında yavaşlama görüldü. Bekarlar Günü, bu şirket için eskisi kadar iyi geçmiyor diyebiliriz. Ortaya çıkan bu rakamlara bakıldığında büyümenin azaldığını görebiliyoruz. Peki nedir bu Bekarlar Günü?

Alibaba Akıllı Telefon Pazarına Giriyor!Alibaba Akıllı Telefon Pazarına Giriyor!

Bekarlar Günü Nedir?

Alibaba şirketi, Bekarlar Günü'nü, Sevgililer Günü'nün anti tezi olarak icat edildi. Şu anda dünyanın en büyük internet satış festivali ve geçen yılki etkinlik, Batı'daki benzerler ile Kara Cuma ve Siber Pazartesi'nin toplamından çok daha fazla ciro yaptı. Bu festival içerisinde Xiaomi, Apple ve Dyson gibi teknoloji devlerinin de bulunduğu 180 binden fazla ürün yer alıyor. Geçen yıl Alibaba etkinliği Batı pazarlarına da sunmuş ve AliExpress uygulamasının ABD ve İngiltere'de indirme oranlarını artırarak zirve yapmayı başarmıştı.


Alibaba'dan Aldığınız Ürünler Aras Kargo İle Artık En Fazla 5 Günde Gelecek!Alibaba'dan Aldığınız Ürünler Aras Kargo İle Artık En Fazla 5 Günde Gelecek!
Alibaba Cloud Türkiye'ye GeldiAlibaba Cloud Türkiye'ye Geldi
AliBaba'nın kurucusu Jack Ma'ya göre Bitcoin balon,blockhain teknolojisi değilAliBaba'nın kurucusu Jack Ma'ya göre Bitcoin balon,blockhain teknolojisi değil

PAYLAŞ