Aksiyon-Platform Oyunu Shadow Blade iOS Yayınlandı - Haberler - indir.com

Aksiyon-Platform Oyunu Shadow Blade iOS Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dead Mage tarafından mobil cihaz kullanıcıları için geliştirilmiş olan aksiyon oyunu Shadow Blade, App Store'da yayınlanarak oyun severlerin indirmesine sunuldu.

Unity grafik motoru ile geliştirilen ve kaliteli grafikleriyle görsel bir oyun deneyimi sunan Shadow Blade, içeriğinde bulunan dövüş animasyonları ile de oyuncularını etkileyecek bir yapıya sahip. Bir ninjayı kontrol ederek düşmanları öldürmeye çalışacağınız oyunda toplam 40 farklı bölüm yer almaktadır. Zamana karşı mücadele edeceğiniz bölümlerin her birinde düşmanlarınızı öldürerek karşınıza çıkan tüm içerikleri toplamaya çalışmalısınız.

Ayrıca kolay bir oynanışa sahip olan Shadow Blade'i sadece tek bir dokunuşun yeterli olacağı kontrol şeması ile oynayabileceğiniz gibi aynı zamanda sanal butonlar ile de kolaylıkla oynayabilirsiniz. iOS 4 ve üzeri sistemlerde çalışabilen oyun, App Store üzerinde 3.59 Tl fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. 

Heyecan ve aksiyon dolu dakikalar geçirebileceğiniz Shadow Blade oyununu sitemiz üzerinden iPhone veya iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi Shadow Blade Oynanış Videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Shadow Blade Oynanış Videosu


PAYLAŞ