Aksiyon Oyunu Kochadaiiyaan:Reign of Arrows (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Oyunu Kochadaiiyaan:Reign of Arrows (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android telefon ve tabletiniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan dolu aksiyon oyunu Kochadaiiyaan:Reign of Arrows'da Kochadaiiyaan adındaki tarihi bir kahramanı yöneterek düşmanlarınızı yok etmeye çalışacaksınız.

Kochadaiiyaan adlı kahramanın yaşadığı imparatorluğu işgal etmek isteyen düşmanlara karşı amansız bir savaşın içerisine gireceğiniz oyunda OK ve YAY kullanarak düşmanları hedef alacak ve onları tek tek öldürerek imparatorluğun yeniden özgürlüğüne kavuşmasını sağlayacaksınız.

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows

3.şahıs bakış açısıyla oynayacağınız oyunda okçuluk yeteneklerinizi gösterebileceğiniz gibi oyun içerisinde ilerledikçe kahramanınızın üzerindeki zırh ve silahları da geliştirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli bonus bölümlerini de bulabileceğiniz oyunda topladığınız bonusları kullanarak düşmanları ok yağmuruna tutabilir ya da ateşli mancınıkları kullanabilirsiniz.

Son derece eğlenceli ve heyecan dolu bir oyun olan Kochadaiiyaan:Reign of Arrows'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Kochadaiiyaan:Reign of Arrows Tanıtım Videosu


PAYLAŞ