Akıllı Saat Huami Zepp Z Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Akıllı Saat Huami Zepp Z Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-18 12:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Huami'nin özgün tasarımıyla klasik, özellikleriyle ise modern bir bir görünüme sahip olan bu modern saat sevenlere hitap eden yeni akıllı saati Zepp Z'nin tanıtımı gerçekleştirildi. Cihaz, eski moda tasarımının altında 24 saat boyunca kalp atış hızı takibi ve uyku kalitesi ölçümü gibi özelliklere sahiptir. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin giyilebilir teknoloji alanındaki alt markası olan ve yakın zaman içerisinde de Türkiye pazarına giriş yapacağı belirtilen Huami, yeni nesil akıllı saati Zepp Z'nin resmi olarak duyurusunu gerçekleştirdi. 

Oval tasarımıyla klasik saat tasarımına sahip olan bu klasik akıllı saat görünümüne sahip olan Huami Zepp Z, hem tasarım hem de özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. 1,39 inç büyüklüğünde yuvarlak bir AMOLED ekrana sahip olan Zepp Z, bu ekranın etrafında ise titanyum alaşımlı bir çerçeveye sahiptir. 46,3 mm'lik bir kadrana sahip olan söz konusu bu akıllı saat, 22 yönlendirirken, ortadaki dönebilir olan buton ise uygulamalar arasındaki geçişi sağlıyor. 

Huami yeni akıllı saat modeli Amazfit Ares'i duyurduHuami yeni akıllı saat modeli Amazfit Ares'i duyurdu

Huami Zepp Z tek şarj ile 30 gün kullanım vadediyor

50'den fazla klasik ve modern arayüze sahip olan bu yeni akıllı saat Zepp, 5 ATM'ye kadar su direnci sağlama özelliğine sahiptir. Cihazın en önemli sağlık özellikleri arasında yer alan ve 7/24 kalp hızı takibi ve kandaki oksijen seviyesini (SpO2) takibi yer alıyor. Zepp Z aynı zamanda kullanıcının uyku kalitesini ve stres seviyesini de sürekli olarak takip ediyor. Bu yeni akıllı saatin kalbinde 340 mAh gücünde bir batarya bulunuyor. Huami Zepp Z; temel saat modunda 30 gün, akıllı saat modunda ise 15 gün kullanım vadediyor. Her geçen gün akıllı saat pazarında çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelere ek olarak yeni bir akıllı saat de gündemimizde yerini aldı. Huami Zepp Z, kullanıcılara birçok özellik sunuyor. 

Amazon'un sesli asistanı Alexa ile beraber gelen bu cihaz, Andrıid 5.0, iOS 10.0 ve üzeri işletim sistemine sahip olan tüm akıllı cep telefonlar ile Bluetooth 5.0 üzerinden sağlıklı bir şekilde bağlantı kurabiliyor. Cihaz, 16 MB RAM ve 256 MB dahili depolama alanı ile kutusundan çıkıyor. Hem tasarımı hem de özellikleriyle klasik bir akıllı saatte tüm özewlliklere ek olarak akıllı özellikler arayan kullanıcıların beğenisini kazanan Huami Zepp Z, ABD’de 349 dolar, Avrupa’da ise 349 Euro (yaklaşık 3.207 TL + vergiler) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Huami’nin resmi olarak Türkiye’ye giriş yapmasının ardından Zepp Z’nin Türkiye’de de satışa sunulma ihtimali bulunuyor. 



PAYLAŞ