AirPods Pro rakibi FlipBuds Pro'nun tanıtımı resmi olarak yapıldı - Haberler - indir.com

AirPods Pro rakibi FlipBuds Pro'nun tanıtımı resmi olarak yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-14 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, üst düzey özelliklere sahip olan kablosuz kulaklık arayışında olanlar için yeni FlipBuds Pro modelinin duyurusunu yaptı. AirPods Pro ile benzerlik gösteren tasarımıyla beğeni kazanan FlipBuds Pro, aktif gürültü engelleme dahil olmak üzere birçok özellikle geliyor. 

ABD'nin ticari kara listesinden çıkarılacağının açıklanmasının ardından ikin Huawei olmaktan kıl payı kurtulan Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin son yıllar içerisinde popülerliği her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra kullanımı daha da genişleyen tam kablosuz kulaklık (TWS) pazarına yeni bir seri daha sunuldu. FlipBuds serisinin ilk ürünü olarak kullanıcıların karşısına çıkan Xiaomi FlipBuds Pro, üst segment bir kablosuz kulaklık olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. Silikon uçlu yapısıyla Apple'ın halihazırdaki en premium kablosuz kulaklığı olarak anılan AirPods Pro benzeri bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan Xİaomi FlipBuds Pro, özellikle de müzik severlerin fazlasıyla seveceği Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahiptir. FlipBuds Pro'nun AirPods Pro'dan en önemli farklı ise boydan siyah bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkıyor olmasıdır.

Xiaomi'nin MIUI 13 güncellemesi alacak telefonlarıXiaomi'nin MIUI 13 güncellemesi alacak telefonları

 

FlipBuds Pro özellikleriyle beğeni kazanabilir

Qualcomm'un QCC5151 ses yonga seti üzerine kurulan ve 11 mm ultra dinamik ses sürücüleri ile kaliteli ses özelliğine sahip olan FlipBuds Pro, Bluetooth 5.2 ile güncel bir kablosuz bağlantı özelliğine sahiptir. Çin merkezli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi'ye kulaklıklar, müziğin yanı sıra oyun sırasında da iyi bir deneyim sunmak adına düşük bir gecikmeye sahiptir. Kullanıcılar için son derece pratik özellikler sunan FlipBuds Pro'da sağ ve sol kulaklıklara uzun süre basılı tutmak, şeffaf mod ile gürültü engelleme modları arasında geçiş yapmak için kolaylık sağlıyor. Kulaklıklara bir kere basmanız karşısında aramalara yanıt verebilir, müziği başlayabilir veya durdurabilirsiniz. İki kere basmanız halinde ise aramayı reddedebilir ya da bir sonraki şarkıya geçiş yapabilirsiniz. 

Çift cihaz bağlantı desteği ile beraber aynı anda hem akıllı cep telefonunuza hem de bilgisayarınıza bağlantı kurabilirsiniz. FlipBuds Pro'nun en güzel özelliklerinden biri, iki çift FlipBuds Pro'yu aynı cihaza bağlayarak senkronize edebilmektir. Bu sayede bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz ile ayrı kulakları takarak aynı müziği dinleyebilir ya da filmi seyredebilirsiniz. En üst düzey ANC ayarlarında 40dB'ye kadar gürültü engelleme özelliğine sahip olan FlipBuds Pro, en iyi gürültü engelleme ayarı için ofis, günlük ya da seyahat modları arasında geçiş yapmaya izin veriyor. Bu değişim bir Xiaomi akıllı cep telefona sahipseniz hızlı ayarlar menüsünden farklı bir Android cihaza sahipseniz de XiaAl uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Sadece kulaklıklar ile 7 saate kadar, şarj kutusuyla beraber ise 28 saate kadar tek şarj ile kullanım süresine sahip olan FlipBuds Pro, gürültü engelleme özelliği açık olarak kullanıldığında ise 5 saat ve 22 saat tek şarjla kullanım süresi bulunuyor. Şu an için sadece Çin'de satışa sunulan FlipBuds Pro, 124 dolar fiyat etiketine sahip.


Xiaomi satışları Apple'ın önüne geçtiXiaomi satışları Apple'ın önüne geçti
Xiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyorXiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyor
Xiaomi'den yeni dönebilen kamera patenti Xiaomi'den yeni dönebilen kamera patenti 

PAYLAŞ