Adobe, Photoshop Elements 2020 yapay zeka ile daha güçlü - Haberler - indir.com

Adobe, Photoshop Elements 2020 yapay zeka ile daha güçlü

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-05 19:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Profesyonel düzeyde fotoğraf ve video düzenleme programları üretmek konusunda akla gelen ilk şirket elbette ki Adobe. Şirket başarılarına başarı katmak adına Photoshop Elements için hazırladığı yeni sürümü sonunda çıkarttı. Photoshop Elements uygulaması yeni güncelleme ile beraber yapay zeka teknolojileri doğrultusunda kullanılacak. Zaten halihazırda oldukça donanımlı özelliklere sahip olan Photoshop Elements uygulaması yapay zeka özelliği ile sayesinde de kullanıcılara eşsiz bir kullanım sunacak. 

Adobe şirketi, Photoshop Elements uygulamasının son sürümünü de sundu ve Adobe’un Sensei AI isimli yapay zekasının gücü sayesinde Photoshop Elements 2020 uygulamasında artık tek tık ile fotoğraflarınıza kaliteli efektler uygulayabilir ve diğer fotoğraf düzenleme seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Profesyonel düzeyde değişiklikler yapmak istediğiniz fotoğraflarınızı Photoshop Elements 2020 ile düzenleyebilir ve sunulan profesyonel özelliklerin her birini değerlendirebilirsiniz. Hem kullanımı kolay hem de sunduğu özellikler ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Photoshop Elements 2020, yapay zeka özelliği ile de rahat bir kullanım sunacak. 

Photoshop Elements 2020 uygulaması, her zaman kullanımı oldukça kolay ve erişilebilir seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Fotoğraflara meraklıysanız ve fotoğraf düzenleme konusunda başarılı işlemler yapmak isterseniz Photoshop Elements 2020 uygulamasının yeni versiyonunu tercih edebilirsiniz. Kullanıcılar uygulamanın sunduğu özellikleri kullanarak fotoğraf düzenleme konusunda eşsiz içerikler üretebildiklerini gördüler. Uygulamanın yapay zeka özellikleri sayesinde kullanım artık daha kolay ve profesyonel olacak. 

Photoshop Elements 2020, yapay zeka özelliği ile geliştirildi

Photoshop Elements 2020 adlı fotoğraf düzenleme uygulaması yapay zeka özelliği ile yeniden yaratıldı. Adobe'un Sensei Al entegrasyonu ile beraber uygulama ile çok daha yaratıcı efektler ve rötuş yapma becerileri için güçlü bir makine öğrenme teknolojisi kullanılacak. Uygulamanın Auto Creations alanında bulunan sığ derinliği simüle edilmek üzere ya da siyah  ve beyaz dengesini yaratmak için özel olarak kullanılıyor. Uygulamanın şu an ki en iyi özelliklerinden biri tek bir tık ile fotoğrafta yanınızda duran kişiyi seçecek ve onu fotoğraftan silebileceksiniz. 

Söz konusu bu Sensei özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda Adobe, Photoshop Elements 2020 uygulamasına iki farklı öğretici düzenleme seçeneği eklendi. Öğrentici düzenleme seçenekleri ile beraber fotoğraf düzenleme işlemlerini kolaylıkla yapacak ve programın detaylarını adım adım öğrenerek nasıl kullanacağınız hakkında bilgi edineceksiniz. Uygulamanın sunduğu içeriklerden daha detaylı faydalanmak için verilen önerileri değerlendirmekte fayda vardır. Uygulamaya dahil edilen yeni Öğretici Düzenleme seçeneklerinden bir tanesi size istenmeyen objeyi yok etme işlemini gösterirken diğer bir özellik ise fotoğraftaki modeli nasıl fırçalayacağınızı gösteriyor.

Elbette ki anlaşılacağı üzere Photoshop Elements 2020 uygulaması, profesyonel fotoğrafçılardan daha çok amatör fotoğrafçılara ya da fotoğraflar ile ilgilenmeye yeni başlayanlara yönelik bir programdır. Photoshop Elements 2020 uygulamasını ilk kez satın alacak olan kullanıcılar 559,94 TL öderken halihazırda mevcut olan Photoshop Elements 2020 uygulamasını yükseltmek isteyen kullanıcılar ise 452,26 TL ödeyerek bir süt sürüme sahip olabilecekler. 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ