6 ay ücretsiz Netflix iddiasına resmi açıklama geldi - Haberler - indir.com

6 ay ücretsiz Netflix iddiasına resmi açıklama geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 10:59:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Kısa bir zaman önce dizi ve film platformunun en güçlü isimlerinden birisi olan Netflix hakkında bir iddia internet ortamında dolaşmaya başlamıştı. Bu iddiaya göre 6 aylık ücretsiz Netflix aboneliğinin olduğunu vaat ediyordu. Bu iddia ile ilgili söz konusu şirket Netflix tarafından resmi açıklama geldi.

Netflix ücretsiz abonelik konusunda uyardı

Atılan bir tweet sonrası internet alemi ücretsiz Netflix ile ilgili büyük bir beklentiye girmişti. Bu tweet, "6 ay boyunca ücretsiz abonelik ister misini?" sorusunu içeriyordu. Ve bu üyelik için tweet içerisinde yer alan bir numaranın aranması gerektiğini belirtiyordu. Bunun yanı sıra kampanyanın yalnızca ilk 1.000 (bin) kişi için geçerli olduğunu bildiriyordu. 

Netflix’te altyazı ayarları nasıl yapılır?Netflix’te altyazı ayarları nasıl yapılır?

6 aylık ücretsiz abonelik vaadinde bulunan bu tweete Netflix tarafından cevap da çok geç olmadan geldi. Bu tweeti alıntılayarak cevaplayan şirket bunun sahte olduğunu, böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini belirtti. Ayrıca tweette, "Ücretsiz Netflix istiyorsanız, lütfen bizim gibi siz de başkasının hesabını kullanın." cümlesine de yer verildi. 

Netflix hesabını güvenli bir şekilde kullanmak için böyle tweetlere itibar etmemek son derece önemli. 

Bahsi geçen şirket de bu konuda kullanıcılarını uyarıyor. 

Hiçbir şekilde e-posta yoluyla kişisel ya da finansal bilgilerin başkalarıyla paylaşılmaması gerektiğini belirtiyor. Bu duruma ek olarak güvenliğinden şüphe duyulan bağlantılara da tıklanmaması gerektiğini kullanıcılarına hatırlatıyor. 

 


İlgili uygulamalar
Türkler Netflix’de en çok ne izliyor? Netflix Türkiye’nin enleri açıklandı!Türkler Netflix’de en çok ne izliyor? Netflix Türkiye’nin enleri açıklandı!

PAYLAŞ