250 TL altı en iyi akıllı bileklikler - Haberler - indir.com

250 TL altı en iyi akıllı bileklikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Her geçen gün teknolojinin gelişmesi ile beraber spor, adım sayma ve sağlık konusunda kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan giyilebilir teknoloji ürünlerinden akıllı bileklik, hayatımızın bir parçası haline geldi. 250 TL altında fiyat etiketine sahip olan en iyi akıllı bileklikler hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

250 TL altı en iyi akıllı bileklikler

Xiaomi Mi Band 4C

Vestel Venüs Go fiyatı açıklandıVestel Venüs Go fiyatı açıklandı

Akıllı bileklik denildiğinde ilk akla gelen şirketlerden biri olan Xiaomi, 1.08 inç 120 x 240 piksel ekranıyla hem şık hem de işlevsel olan Mi Band 4C modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. 14 gün pil süresiyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran bu model, 2 x 4.2 x 1.2 cm boyuta ve 13 gram ağırlığa sahiptir. 150 TL fiyat etiketiyle dikkat çeken aksesuar, spor ve egzersiz sırasında en iyi yardımcılarınızdan biri olacak.

Vestel Venüs Akıllı Bileklik

Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak konusunda son derece kaliteli olan ve uygun fiyatıyla da dikkat çeken Vestel Venüs akıllı bileklik, 0.93 inç OLED ekran üzerine kuruludur. IP65 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılığıyla dikkat çeken akıllı bileklik, 5.45 x 1.27 x 1.88 cm boyuta ve 60 gram ağırlık ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. 140 TL fiyatıyla kullanıcılara sunulan Vestel Venüs akıllı bileklik siyah, kırmızı ve beyaz renk seçeneklerine sahip.

Xiaomi Mi Band 4

135 mAh batarya özelliğiyle yaklaşık olarak 3 hafta kullanım süresi sunan bu cihaz, Mi Band 3 modelinden yüzde 40 daha büyük 0,95 inç 120 x 240 piksel renkli AMOLED ekrana sahip. 180 TL fiyat etiketiyle satılan Xiaomi Mi Band 4, Türkçe dil desteği ile dikkat çekiyor.

Huawei Band 4

Ürettiği amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonlarla adından söz ettiren Huawei, akıllı bileklik konusunda da oldukça iddialı. 0.96 inç TFT ekrana sahip olan Huawei Band 4, kan oksijen doygunluğunu ölçen SpO2 sensörü ile dikkat çekiyor. Bu bilgilere ek olarak aynı zamanda kalp atışı takip sistemine sahip olan model, yüksek değer ölçtüğünde titreşim ile uyarı veriyor. TruSleep 2.0 sayesinde uyku kalitenizi ölçerek size en sağlıklı sonuçları gösteren cihaz, 229 TL fiyat etiketiyle kullanıcılara sunuldu.

Honor Band 5

0,95 inç AMOLED ekran üzerine kurulan Honor Band 5, yapay zeka destekli TruSeen 3.0 teknolojisi sayesinde hassas nabız ölçümü yaparak kullanıcılara verimli bir kullanım sağlar. SpO2 sensörü sayesinde oksijen doyguluğunuzu ölçebilen model ile 10 farklı egzersiz türünü takip edebilirsiniz. 230 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan cihaz, 14 gün kullanım süresi sunuyor.


Vestel Venüs e4 incelemesiVestel Venüs e4 incelemesi
Vestel Venus V7 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıVestel Venus V7 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

PAYLAŞ