Pandemi dönemi ile beraber yıldızı parlayan uygulamalardan Zoom, yedinci kez katıldığı Gartner Magic Quadrant Toplantı Çözümleri raporunda bu yıl bir kez daha lider olarak seçildi ve üst üste altıncı kez lider olmayı hak eden isim oldu. 

Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) bugün gerçekleştirdiği bir açıklama ile beraber Gartner tarafından 2021 yılı Magic Quadrant Toplantı Çözümleri Lideri olarak seçildiğini dile getirdi. Bu listede toplamda olarak yedi kez bulunan Zoom bu yıl içerisinde kazandığı başarı ile Gartner tarafından üst üste altıncı kez Toplantı Çözümleri Lideri seçilmeye hak kazandı. 

Bağımsız araştırma şirketi olarak sık sık adından söz ettiren Gartner, Toplantı Çözümleri Magic Quadrant listesini hazırlarken bu alanda hizmet veren 15 lirket için yapılan değerlendirmeler sonucunda Zoom platformunu tekrar lider olarak seçti. Zoom bu yıl içerisinde Toplantı Çözümleri için Kritik Yetenekler: Öğrenme ve Eğitim, Dış Sunum ve Web Semineri başlıklı değerlendirmelerinde üç farklı kullanım örneği ile en yüksek puanı alan platform olarak adından söz ettirdi. 

Zoom CEO’su Eric S. Yuan, “Gartner’ın Zoom’u Toplantı Çözümleri için Magic Quadrant’ta Lider olarak belirlemesinde onur duyuyoruz. Zoom, tek çalışanlı bir girişimden dünyanın en büyük şirketlerine kadar her işletme için iletişimi basitleştiriyor ve geliştiriyor.  Her geçen gün çok daha fazla işletmenin sorunsuz, güvenilir ve güvenli platformumuza güvenmesi bizi gururlandırıyor. Zoom olarak, ortaya çıkan iş birliği taleplerini karşılamak ve müşteri mutluluğunu daha da artırmak için platformumuzu yeni özelliklerle güncellemeye devam edeceğiz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir