Steam hakkında paylaştığı verilerle adından söz ettiren SteamDB, haftanın çok satanları listesini güncelledi. En çok indirilen oyunlar burada listeleniyor!

Bir oyundaki oyuncu kitlesi oyunun başarısının bir göstergesidir. Kasım ayından itibaren Türkiye’yi MENA bölgesi olarak görmeye başlayan ve artık Türk Lirası kullanmayan ve dolar kurunu kullanmaya başlayan Steam’de en çok oynanan oyunlar hangileri? Steam’de en çok oynanan oyunlar burada listeleniyor!

Palworld zirvede kalmaya devam etti – Steam En popüler oyunlar

Popüler veri paylaşım platformu SteamDB, Steam için haftalık en çok satanlar listesini yeniledi. Geçtiğimiz haftanın en çok öne çıkan oyunlarına baktığımızda zirvede bir değişimin olmadığını görüyoruz. 

Zirve şaşırtmadı! En popüler oyunlar açıklandı
Zirve şaşırtmadı! En popüler oyunlar açıklandı
  1. Palworld
  2. Enshrouded
  3. Tekken 8
  4. CS2
  5. Steam Deck
  6. Like a Dragon: Infinite Wealth
  7. EA SPORTS FC 24
  8. PUBG: BATTLEGROUNDS
  9. Apex Legends
  10. Call of Duty

Burada geçtiğimiz haftanın lideri Palworld’ün bir kez daha zirvede oturduğunu görüyoruz Bununla birlikte 24 Ocak’ta çıkış yapan Wrapped ikinci sırada geliyor. Listenin üçüncüsü Tekken 8 oldu.Popüler savaş oyununun hemen ardından CS2 geliyor. Beşinci sırada ise Steam Deck bulunuyor. Ancak markanın konsolunun oyunlarla birlikte listeye neden dahil edildiğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

SteamDB‘nin başka bir raporuna göre Palworld geçtiğimiz hafta Steam’de 2 milyon eş zamanlı oyuncu sayısını aşarak Steam tarihinin en çok oynanan onuncu oyunu oldu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir