Yüzüklerin Efendisi: Heroes of Middle-Earth oyunu, stratejik ve sosyal unsurlara sahip, koleksiyonluk bir RPG olarak tanımlanıyor.

J.R.R. Tolkien’in efsanevi kitap serisi Yüzüklerin Efendisi, eleştirmenlerden övgüler almak için 2001 yılında Peter Jackson tarafından bir filme uyarlandı. Bu efsanevi üçleme 2003 yılında son filmi Yüzüklerin Efendisi – Kralın Dönüşü ile beyaz perdeye veda etse de Orta Dünya evreni popülaritesini korumuştur.

2000 yılının başından itibaren çeşitli oyunlarla hayatımıza giren Orta Dünya artık cep telefonlarımıza da taşındı. Ücretsiz mobil oyun The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Orta Dünya’da mobil RPG oyunu Heroes of Middle-earth

Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Kahramanları, stratejik ve sosyal unsurlara sahip bir koleksiyoncu rol yapma oyunu olarak tanımlanıyor. Yeni Lord of the Rings mobil RPG size Midgards dünyasını tamamen farklı bir şekilde deneyimleme fırsatı verecek.

Oyun, Orta Dünya’nın kötülükleriyle savaşan Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinden ikonik hikayeler, dövüşler ve karakterlerle etkileyici bir hikaye sunacak. Electronic Arst Mobile RPG’nin başkan yardımcısı Malachi Boyle, yeni oyun hakkında konuştu.

Ekip Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit hayranlarıyla dolu ve oyunculara özgün bir deneyim sunmak için her gün muazzam tutkularını ve yeteneklerini bir araya getiriyor. Yüksek kaliteli grafikler, sinematik animasyonlar ve stilize sanatın birleşimi, oyuncuları en sevdikleri karakterlerle kafa kafaya gidecekleri Orta Dünya fantezisine kaptırıyor

EA tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni mobil oyun internet bağlantısı gerektirecek ve oyun içi satın alımları içerecek. Ek olarak, Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Kahramanları’nın beta testinin bu yaz bazı bölgelerde başlaması planlanıyor.

Önümüzdeki günlerde devralacak olan yeni Lord of the Rings oyunu hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir