Son yıllarda birçok sosyal medya platformu ortaya çıksa da Youtube, zirvedeki yerini koruyor. Yapılan araştırmalara göre Youtube kullanıcıları, günlerinin en az 1.5 saatini Youtube’da geçirmektedir. Ayrıca her gün milyonlarca yeni içerik Youtube’a yüklenir. Peki, milyonlarca içerik arasından nasıl öne çıkacağınızı biliyor musunuz? Youtube, son derece gelişmiş bir algoritmaya sahiptir ve videoları belirli kriterlere göre değerlendirir. İzlenme süresi ne kadar etkiliyse Youtube beğenileri de videonun öne çıkmasında ana unsurlardan biridir. Youtube beğeni satın alma hizmetiyse güvenilir bir kaynaktan gerçekleştiği takdirde kanalınızın prestijini arttıracaktır.

İçeriğin devamında güvenilir Youtube beğeni satın alma hizmeti ve kanalınız için beğenilerin öneminden söz edeceğim. Ayrıca YoutubeMarket.net’ten kanalınıza hiçbir zararı olmadan beğeni satın almanız için birkaç ipucu da içerikte yer alıyor! 

Youtube Beğenileri Ne İşe Yarar?

Son yıllarda pandeminin de etkisiyle birçok kişi Youtube’da içerik üretmeye başladı. Ancak çok az kişi Youtube’da binlerce beğeni sayısına ve aboneye sahip olabiliyor. Bu durumun en büyük sebebiyse kanal için gerekli çalışmaların yapılmaması ve özensiz videolar. Kanalınızda yer alan videolar kaliteli ve farklı olduğu halde yeterli beğeni sayısına sahip değilse yardım almanız en doğru çözüm yöntemidir.

Algoritma, videoları öne çıkarırken etkileşime önem veriyor. Örneğin, videonuz yüksek beğeni ve yorum sayısına sahipse, sizinle aynı türde video paylaşan kanallara göre öne çıkma ihtimaliniz daha yüksek olacaktır.

Youtube beğenileri ile kanalınızın elde edebileceği bazı kazanımlar:

  1. Yüksek beğeni sayısına sahip olan videolar ana sayfada daha fazla gösterilebilir,
  2. Kullanıcılar, herhangi bir konuda video araması yaptığında yüksek beğeni sayısına sahip olan videoları izlemektedir,
  3. Beğeni sayısının yüksek olduğu videolar sayesinde hedef kitlenize daha kısa sürede ulaşırsınız,
  4. Trend videolar, beğeni sayısı ve izlenme sayılarıyla doğru orantılıdır,
  5. Bir videonuz popüler hale geldiğinde kanalınız için daha kısa sürede daha fazla sayıda aboneye sahip olursunuz,
  6. Youtube beğeni hizmeti satın almak diğer hizmetlerle entegre olarak kullanıldığında daha fazla etkileşim sağlar.

Youtube Beğeni Satın Almak Kanalınıza Zarar Verir mi?

Youtube’a yeni başlayan birçok kişi kanalının popüler olması ve için büyük bir çaba sarf eder. Ancak rekabetin fazla olması nedeniyle birçok kişi birkaç video yayınladıktan sonra kanalını unutur veya kapatır. Bu durumla karşılaşmak istemeyen ve Youtube içerik üreticisi olmak isteyen birçok kişi beğeni, abone, yorum vb. hizmetleri satın alarak işe koyulacaktır.

Youtube beğeni satın almak kanalınıza zarar vermez. Fakat dikkat etmeniz gereken en önemli konu, satın aldığınız firmanın başarısı ve tecrübesidir. Youtube beğenileri doğal ve normal bir akışla sağlanmalıdır. Örneğin, videonuz bir aydır yayındaysa ve beğeni sayısı 50 civarındayken birkaç saat içinde beğeni sayısının binlere ulaşması kanalınıza zarar verir.

Youtubemarket.net ise organik hesaplarla 24 saate yayılan bir trafikle beğeni sayısının artmasını sağlar. Bu sistem, Youtube algoritmasına göre çalışır ve kanalınızı, doğal yollarla yükselişe geçirir. Ayrıca telafi garantisi avantajıyla da diğer firmalardan ayrıldığını da söylemek gerekiyor.

Uyarı: Youtube bot beğenileri kanalınıza zarar verir ve sistem algoritması bu konuda sıkı bir politikaya sahiptir. Kısa sürede fark edilir ve kanalınız tamamen kapatılır! Olumsuz bir durumla karşılaşmamak için bot hilelerinden uzak durmalısınız. 

Youtube Beğeni Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Bir Youtube kanalının öne çıkması için beğenilerin ne kadar önemli olduğundan söz etmiştim. Örneğin, siz de Youtube beğeni satın al hizmetinden faydalanmaya karar verdiniz. Peki, hangi firmayı tercih etmelisiniz? Youtube’da para kazanmanın yaygınlaşması sonucunda birçok kişi Youtube’a yönelirken bu durumu suiistimal eden firmalar da ortaya çıkmaya başladı.

Kanalınızı ve kariyerinizi riske atmamak için Youtube beğeni satın alırken şu konulara dikkat etmelisiniz:

  1. Tercih ettiğiniz firma, sizden Youtube şifrenizi istememelidir,
  2. 256 bit SSL sertifikasına sahip olan siteleri tercih ederek güvenilir bir alışveriş yapmalısınız,
  3. Botlar yerine gerçek kullanıcılarla gerçekleştirilen beğeni hizmetini sunan firmalar tercih edilmelidir,
  4. Ödemenin sorunsuz gerçekleşmesi ve her iki tarafında korunması için güvenilir ödeme altyapısına sahip olan firmaları tercih edin,
  5. Kredi/banka kartı veya havale/EFT vb. farklı ödeme yöntemleri sunan siteleri tercih ederek daha kolay bir alışveriş yapabilirsiniz,
  6. Youtube beğenilerinin kalıcı olarak silinmediği ve herhangi bir olumsuz durumda beğeni sayılarını telafi eden firmaları seçerek güvenilir bir alışveriş yapabilirsiniz.

Youtube Beğeni Nasıl Satın Alınır?

En büyük sosyal paylaşım platformları arasında yer alan Youtube, birçok kişinin hayalindeki yüksek kazançları veriyor. Peki, nasıl? Youtube’da para kazanmak sandığınız kadar zor değil. Birkaç küçük yardımla kanalınız kurumsal bir kimliğe bürünebilir veya size Youtuber olmak için gerekli kapıları aralar. İlk etapta videolarınıza beğeni satın alarak güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz.

Youtube beğeni satın almak için öncelikle güvenilir bir firma tercih etmelisiniz. Bugün, ismini sık sık duyduğumuz fenomenlerden şarkıcılara, kurumsal markalardan mağazalara kadar pek çok firma beğeni, abone, izleme vb. paketlerle yükselişe geçmiştir.

Youtube beğeni satın almak için şu adımları takip edin:

  1. Videonuz için 50 – 20.000 aralığında değişen paketler arasından hangisini tercih edeceğinizi seçin,
  2. Paketi işaretleyin,
  3. Ad, soy ad vb. bilgiler haricinde videonuzun linkini ilgili kutucuğa yapıştırın,
  4. Ödemeyi onaylayın.
  5. 24 saat içinde Youtube beğenileriniz gelmeye başlayacaktır.

Beğeni satın alırken sizden istenen ad, soy ad vb. bilgiler fatura kesmek için gereklidir. Bunun dışında üçüncü taraf ve kişilerle bilgileriniz paylaşılmaz ve son derece güvenilir bir beğeni alışverişi gerçekleşir.

Youtube Beğeni Satın Alma Ücretleri Nedir?

En fazla merak edilen konulardan biriyse elbette Youtube beğeni satın alma fiyatları oluyor. Youtube beğeni satın alma ücretleri, herkesin ulaşabileceği bir fiyata sahiptir. Örneğin, herhangi bir geliri olmayan öğrenciler de kurumsal bir firma olan markalar da Youtube beğenisi satın alabilir.

Beğeni ücretlerini belirleyen en önemli nokta, sayılardır. Örneğin, 50 beğeni sağlayan paketlerin fiyatı daha uygunken 20.000 beğeni için daha yüksek bir tutarda ödeme yapmanız gerekir. Youtubemarket.net, her paket için uygun fiyat ve güvenilir alışveriş avantajı sağlayan nadir sitelerden biridir. Site aracılığıyla beğeni paketlerini inceleyebilir ve fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Youtube Beğenisi Satın Almak Para Kazandırır Mı?

Milyonlarca kişi, Youtube’a başlarken para kazanmayı hedefliyor. Youtube’da para kazanmak için 4000 saatlik izleme süresine sahip olmalısınız. Bununla birlikte Youtube beğeni satın al hizmeti doğrudan para kazanmanızı sağlamaz. Beğeni hizmeti, videonuzun ve dolayısıyla kanalınızın ana sayfada, önerilen videolarda, arama motorunda ve trendlerde öne çıkmanızı sağlayabilir.

Youtube beğeni satın almak doğrudan para kazanmanızı sağlamasa da dolaylı yoldan kanalınızın büyümesini sağlayarak ufak miktarlar için iyi bir başlangıç yapmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda izleme süresi, abone, yorum vb. hizmetlerle de kanalınızın para kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “Youtube’da popülaritenizi arttırarak öne çıkın!”

  • Cihan Aylak
    14 Ocak 2022 at 16:56

    Gayet başarı bir youtube servis sitesidir, öneririm.