YouTube yeni bir dönem başlatıyor. Uygulamaya eklenmek istenen özellikler anket ile kullanıcılara sunulacak. İşte detaylar.

Son dönemlerde arka arkaya yaptığı yenilikler ile dikkat çeken YouTube, kullanıcıların platforma daha sadık olması ve beklentilerinin karşılık bulması adına anket sistemine geçiş yapacak. Her 3 ayda bir kullanıcılara sunulacak olan anketlerde, platforma eklenmesi istenen özellikler oylanacak. Üstelik bu anketlerde yer almayan seçenekler için kullanıcıların öneri sunabilmesi de mümkün olacak.

YouTube tasarımı yenileniyor

“YouTube’un geleceğine yön verin!”

YouTube tarafından yapılan ilk açıklamalarda YouTube’un geleceğine yön verilmesi adına kullanıcıların artık çok daha etkin olabileceği belirtildi. Bu bakımdan önümüzdeki dönemlerden itibaren başlayacak olan yeni anketler ile hem YouTube’a gelecek özellikler çok daha önceden bilinebilecek hem de bu özellikleri kullanıcılar kararlaştıracak.

Kullanıcıların ankete katılmak için herhangi bir şartı yerine getirmesi gerekmezken üç ayda bir sunulacak olan anketlerde oy vermek yeterli olacak.

iOS için YouTube indir

Android için YouTube indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir