YouTube’dan kimsenin merak etmediği hatta kullanmayacağı bir güncelleme gelecek: Mavi, yeşil ya da kırmızı renklerden meydana gelen bir YouTube akışı oluşturma seçeneği…

YouTube platformuna girdiğinizde en çok aradığınız videolar nelerdir? Yeni bir haber mi ya da 20 sene önceki favori sinema filminizden ufak bir klip mi? Belki de mesleğinize dair bir video? Tamam o zaman niçin videoların her birini renkleri doğrultusunda aramıyorsunuz?

X’te bir hesap, YouTube’un bundan böyle ana sayfanızı çeşitli renklere göre sıralamanıza müsaade eden bir işlev sunduğunu ifade etti. Böylelikle sadece tercih edilen tonun ağırlıklı olduğu videolar içeren bir kış göreceksiniz. Firma size aralarından seçip izleyebileceğiniz bir renk çarkı gösterecek. Yeşil, kırmızı ve mavi bir renk paleti düşünün.

Şu Anlık Fazla Bir Kullanıcıya Ulaşmadı

Elinde telefon tutan bir kişi
Elinde telefon tutan bir kişi

Bahsi geçen özellik henüz fazla geniş bir kitleye ulaşmadı. Bu opsiyonu nerede bulabileceğinize dair bir bilgi de gelmedi. Fakat güncellemeyle alakalı ayrıntılara ulaşmak hiç de zor değil. İlk önce YouTube uygulamasını açın. Üstteki sıralama opsiyonlarını sola doğru kaydırın. Satır sonuna gelince yeşil, mavi ve kırmızı renk seçeneklerini göreceksiniz.

Birini seçtiğinizde YouTube akışınız yenilenecek ve küçük resimlerde seçtiğiniz renklere rastlayacaksınız. Bu özelliği birçok kişinin kullanmayacağı düşünülüyor. Hatta özelliği hiçbir şekilde görmeyecek olan kullanıcılar bile var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir