Rockstar’dan GTA 5 için yeni bir güncelleme geldi.GTA 5 Rockstar ekibi, oyuncudan oyuncuya sohbetin ve ağ oturumlarının güvenliğini artırmak için yeni bir güncelleme yayınladı. Güvenlik odaklı bu yeni güncelleme, 1 Şubat PC Yamasının bir parçası olacak. Ayrıca GTA Online’da yeni bir veri protokolün uygulanacağı iddialar arasında. Bunun yanında bu güncelleme sayesinde üçüncü kişilerin, GTA Online deneyimini değiştirmesine izin vermesi sorunu da çözülecek. Bu güncelleme kullanıcıların  kendi istemcilerini bir sonraki başlatışlarıda Rockstar ve Steam tarafından  otomatik olarak yüklenecek. 

youtube shortsta para kazanmak artik mumkun olacak 1

GTA 5 Güvenlik Sorunu Çözülecek

Yeni güncelleme ile birlikte güvenlik sorunu çözülecek. Güncellemeye göre:

  • GTA Online’da, ağ oturumlarının ve oyuncudan oyuncuya mesajlaşmanın güvenliğini artırabilmek için yeni bir veri protokolü uygulandı. 
  • GTA$ bakiyesi, RP seviyesi, Bad Support ve diğer oyuncu istatistiklerinin değiştirilmesi dahil; bir GTA oyuncusunun,GTA Online deneyimini olumsuz etkileyen üçüncü tarafça değiştirilmesine sebep olan sorun düzeltildi. 

Bu güncellemeler sayesinde oyununun genel stabilitesi iyileştirildi.

Bu güncelleme tamamen güvenlik odaklı bir güncelleme olduğundan, yeni içerik bekleyen oyuncuları pek ilgilendirmiyor. Ancak bu güncelleme sayesinde GTA 5 oyunu artık oyuncular tarafından daha rahat oynanabilecek. Son olaylar göze alındığında, bu güncelleme oyuncular için oldukça önemli bir gelişme. 

GTA

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir