YouTube reklamları (mobil ve masaüstü) nasıl engellenir? Bu yazımızda sizlere YouTube’da reklamları nasıl engelleyeceğinizi anlatacağız.

YouTube reklamlarını kaldırmak (engellemek) sandığınız kadar zor değil. YouTube videolarındaki reklamları engellemek hem mobil hem de PC’de mümkündür. Bu blogdaki YouTube reklamlarını nasıl engelleyebilirim? YouTube mobil uygulamasında (Android ve iOS) reklam engelleme nasıl çalışır? iOS ve Android telefonlarda YouTube reklam engelleyici olarak hangi uygulamalar ortaya çıkıyor? YouTube’daki reklamlardan nasıl kurtulurum? YouTube reklam engelleme hakkında sık sorulan soruları yanıtlıyoruz.

YouTube, çevrimiçi para kazanmak isteyenler için en iyi sosyal ağlardan biridir. Ürün incelemeleri, vlog’lar, canlı yayınlar, yemek, araba, spor, makyaj, oyuncak ve daha pek çok formatta hazırlanan videolarda gösterilen YouTube reklamları, YouTuber’ların gelir kaynaklarından biridir. Video içeriğinin başında, ortasında, yanında veya üstünde görünen reklamlar, yayıncıların video üretmeye devam etmesi için gerekli olmakla birlikte, izleyicileri rahatsız edebilir. Özellikle her videonun başında çıkan reklamlar…

Bu reklamlar Google tarafından abartılmış; Belli bir noktadan sonra platformu çekilmez hale getiriyor. Neyse ki, YouTube reklamları engellenebilir. Resmi YouTube uygulamasının reklamları engellemenin bir yolu vardır. Mobil cihazlarda bir reklam engelleyici veya alternatif bir YouTube uygulaması ve masaüstünüzde bir YouTube reklam engelleyici / YouTube reklam engelleyici ile can sıkıcı reklamlardan kurtulabilirsiniz.

YouTube mobilde reklamlar engellenebilir mi?

YouTube videoları artık mobil cihazlardan daha fazla izleniyor. YouTube mobil uygulamasında reklamları engellemeye başlamak istiyorum. YouTube mobil uygulamasında reklamları engellemenin iki yolu vardır. İlk olarak Premium üyelik satın alabilir ya da bir reklam engelleyici yükleyebilirsiniz.

Adguard, Adblock Plus, AdClear gibi etkili reklam engelleyiciler ile YouTube reklamlarından kolayca kurtulabilirsiniz. Bazı reklam engelleyiciler, YouTube mobil uygulamasındaki reklamları engelleyebilir. Reklam engelleyicilerle, videonun başında görünen tüm TikTok reklamlarından, video sırasında sıklıkla görünen reklamlara kadar kurtulabilirsiniz.

Android için YouTube Reklamlarını Engelleme: AdClear

Reklam Engelleme ile Android için YouTube uygulamasında reklamları engellemek çok kolaydır. tüm yapman gereken; Adclear etkinleştirildi. YouTube Android uygulamasına giriş yaptığınızda videonun başında, ortasında, sağında ve solunda reklamların görüntülenmediğini göreceksiniz.

iOS YouTube Reklam Engelleyici

Apple sayesinde tüm App Store reklam engelleyicileri Safari tarayıcısı üzerinden çalışır. Bu nedenle, YouTube uygulamasında reklamları engelleme seçeneğiniz yoktur. AdGuard ve Adblock Plus gibi iyi bilinen reklam engelleyicilere ek olarak, birçok indirilebilir reklam engelleyici App Store’da mevcuttur.

YouTube iOS uygulamasında olmasa bile bazı reklam engelleyicileri indirerek YouTube reklamlarından kurtulabilirsiniz. Android’de indirilebilen YouTube reklam engelleyicilerinin hepsi ne yazık ki App Store’da mevcut değil. Mevcut uygulamlarda App Store politikası gereği şirket tarafından bulunduğunda mağazadan kaldırılır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir