Google’ın en önemli abonelik hizmetlerinden biri olan YouTube Premium, kullanıcılara belirli bir abonelik ücreti karşılığında YouTube Music ve Youtube’da reklamsız deneyim, arka planda oynatma ve çevrim dışı dinleme gibi özellikler sunuyor. Google, rekabet gücünü artırmak için sürekli olarak hizmetine yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

YouTube Twitch'teki bir özelliği entegre etti

YouTube Premium Kullanıcılarına Güzel Haber

YouTube tarafından son yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki haftalarda YouTube Premium’a yeni özellikler ekleneceği YouTube yetkilileri tarafından açıklandı. Bunlardan biri, Apple SharePlay desteği olacağı biliniyor. Böylelikle SharePlay özelliği ile iPhone kullanıcıları FaceTime görüşmeleri yaparken YouTube videoları izleyebilecekler.

Bir diğer ikinci özellik ise, iOS cihazlar için daha gelişmiş görüntü kalitesi olan “1080p Premium” özelliğinin sunulacak olması olarak karşımıza çıkıyor. Android kullanıcıları ise bu özelliği bir sonraki dönemdeki güncellemede alacakları belirtiliyor. Standart YouTube kullanıcıları ise mevcut 1080p seçeneğini kullanmaya devam edecekler.

Masaüstünde kullanılan “Sıraya Ekle” özelliği, sonraki güncellemede mobil Premium kullanıcılarına sunulacak. Bu özellik, parçayı listeye ekleme yerine anlık çalma sırasına ekler. Ayrıca, izlediğiniz bir videoyu yarıda bıraktıysanız ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerde devam etmek istiyorsanız, “Size Özel” adlı özellik sayesinde videonuzu bekletmeye alabilirsiniz. Bu özellik de yeni güncellemede YouTube Premium abonelerine sunulacak.

Youtube Premium Türkiye Fiyatları

YouTube Premium fiyatları son zamanlarda oldukça zamlansa da kullanıcı sayısını giderek artırmaya devam ediyor. Abonelik fiyatların içerisine Youtube Music ve premium özellikleri dahil olarak kullanıcılara sunuluyor. İşte Youtube Premium güncel fiyatları

  • Öğrenci Youtube Premium: 19,49 TL
  • 1 Yıllık Bireysel: 299,99 TL
  • 1 Aylık Aile (5 kişi): 59,90 TL
  • 1 Aylık Bireysel: 29,99 TL

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik mezunuyum. İmza İnternet Teknolojileri şirketinin bünyesinde gerçekleşen dijital çırak programında dijital pazarlama eğitimi almaya devam ediyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir