Kablosuz bir Wi-Fi ağını kullanırken izlemek istediğiniz videoları indirmek ve mobil internet paketinizi daha verimli kullanmak için en etkili yolların başında gelir. SaveForm bu konu ile ilgili olarak popüler olan platformlar olsa da daha pek çok alternatif bulunuyor. YouTube video indirme işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz platform ve programları kullanabilirsiniz. SaveForm uzun bir zamandır, YouTube video indirmek için en çok kullanılan platformların başında geliyor. Fakat son zamanlar içerisinde platformda yaşanan bazı güvenlik açıkları ve sorunlar vardır. Bu sebeple de kullanıcılar  alternatif video indirme platformları ve programları kullanmaya başladılar. 

Ücretsiz YouTube video indirme program ve platformları

  • By Click Downloader
  • Vidd.ly
  • KEEPVid
  • iTube HD Video Downloader
  • SuperParse

By Click Downloader

By Click Downloader ile YouTube’un yanı sıra Soundcloud, Instagram, Vimeo ve diğer pek çok platformdan video indirme işlemlerini yapabilirsiniz. Aynı zamanda Windows kullanıcıları için geliştirilen en iyi ve en güvenli medya indirme yöntemlerinden biri olmasının yanı sıra MP3, oynatma listeleri, canlı içerikler, altyazılar ve daha birçok dosyayı da By Click Downloader ile kolaylıkla indirebilirsiniz. By Click Downloader kullanmanın en büyük avantajlarından biri popüler tarayıcıların her biri ile uyumlu olmasıdır. 

Vidd.ly

Hızlı ve son derece güvenli bir YouTube video programına ihtiyacınız varsa sizde Vidd.ly’den faydalanabilirsiniz. Program, YouTubed dışında daha pek çok platform üzerinde de video indirme imkanı sunuyor. Videoyu farklı formatlarda da indirme özelliğinden faydalanabilirsiniz. İndireceğiniz herhangi bir videonun kalitesi de oldukça yüksek olur. Çünkü Vidd.ly, 8K çözünürlüğe sahip videoları bile başarılı bir şekilde indirme özelliğine sahiptir. 

KEEPVid

En dikkat çeken SaveForm alternatifleri arasında yer alan KEEPVid, online olarak video indirme imkanı sağlayan bir platformdur. KEEPVid üzerinden ilk olarak YouTube olmak üzere daha pek çok platformdan ve sosyal medya platformları üzerinden dilediğiniz videoları indirebilirsiniz. 4K videoları dahi indirme özelliği sunan KEEPVid, dilediğiniz videoları MP3, MP4 ve WEBM formatlarında indirmenize imkan sunuyor. 

iTube HD Video Downloader

iTube HD Video Downloader programı, YouTube ilk olmak üzere aklınıza gelen tüm video izleme platformları üzerinden ve sosyal medya platformlarından video indirmek üzere özel olarak tasarlandı. Platform üzerinden aynı anda birden fazla videoyu kaliteli bir şekilde indirebilirsiniz. Üstelik iTube HD Video Downloader, videolar için altyazı ve çoklu dil desteği de sunuyor. 

SuperParse

SuperParse video indirme özelliğine sahip olan platform, en geniş indirme kaynağı sunan internet sitelerindendir. SuperParse üzerinden aklınıza gelen tüm videoları kalitesinden ödün vermeden indirebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir