Youtube, Premium’a daha fazla abone çekmek ve abonelerin daha iyi vakit geçirmesini sağlamak için yenilikler yapmaya devam ediyor. Google’ın sahibi olduğu Youtube reklamsız deneyim sunmasının ardından yeni bir hamleyle Premium kullanıcılarına mini oyunlar sunuyor.

Platforma getirilen Playables (Hazır Oyunlar) özelliği video akışa oyun oynama özelliği getiriyor. Playables özelliği ilk Eylül ayında tanıtılmıştı ve deneysel aşamadaydı. Ancak artık Premium kullanıcılarının hizmetine sunuluyor. Bu yeni özellik, Premium kullanıcılara ek indirme veya ek ücrete gerek kalmadan, mobil veya masaüstü uygulamasında çevrim içi oyun koleksiyonuna erişimi sağlıyor.

Droid Life tarafından yayınlanan habere göre, birçok Youtube kullanıcısı Playables hakkında bilgilendirildi. Kullanıcılar bu özelliği aktif ettikten sonra platform içinde oynanabilen mini oyunlara erişim sağlayabildi. Oyunların aşırı kompleks olmadığı Brain Out, Daily Solitaire, Angry Birds Showdown, The Daily Crossword ve Arcade oyunları gibi popüler oyunları kapsadığı belirtiliyor.

youtube premium

Youtube Premium, mini oyunlara sınırlı sürede erişilebileceğini söylüyor.

Oyunların kullanılabilirliğinin sınırlı olabileceği belirtiliyor. YouTube Premium’un yaptığı bildirimde, oyunların 28 Mart 2024 tarihine kadar erişilebilir olacağı belirtiliyor. Premium üyeler Keşfet sekmesindeki ” Playables” bölümü altındaki tüm oyun koleksiyonuna erişebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir