Son zamanlarda Youtube Premium’un fiyatı hakkında çok fazla soru alıyoruz. Herhangi bir reklam veya kesinti olmadan YouTube’un keyfini en iyi şekilde çıkarmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? O halde YouTube Premium sizin için mükemmel çözüm! YouTube Premium ile en yeni ve en harika videolara, müziklere, şovlara ve filmlere reklamsız erişebilirsiniz. Ayrıca favori videolarınızı daha sonra herhangi bir cihazda çevrimdışı izlemek üzere kaydedebilirsiniz.

YouTube Premium ile indirimler gibi özel avantajlardan ve Youtube Müzik aboneliğiyle ilişkili diğer avantajlardan da yararlanabilirsiniz. İşte Youtube Premium aboneliği için en güncel fiyat bilgileri! Gidio.net ile birlikte oluşturduğumuz bu içerikte Youtube Premium Fiyatları için geniş kapsamlı bilgiler sunduk.

Youtube Premium Fiyatları

Youtube Premium sizin için idealdir. Ayda sadece 29,90 TL veya aile planı için ayda 59,90 TL’ye en sevdiğiniz videoları ve programları hiç durmadan izleyebilirsiniz. Ayrıca, YouTube yapımcılarının orijinal televizyon programlarına ve filmlerine erişebilirsiniz, bu kaynaklar yalnızca Premium abonelikle kullanılabilir.

26 Şubat 2023 itibarıyla Youtube Premium’un fiyatı aynı model fakat fiyat farklılığını takip edecek şekilde güncellendi:

  • 1 Aylık Öğrenci Youtube Premium Fiyatı: 19,90 TL
  • 1 Yıllık Bireysel Youtube Premium Abonelik Fiyatı: 299,90 TL
  • 1 Aylık Aile (5 Kişi) Youtube Premium Paket Fiyatı: 59,90 TL
  • 1 Aylık Bireysel Youtube Premium Fiyatı: 29,90 TL

Önceden, abonelik maliyeti aylık 16,99 TL idi. Ancak 2023’te fiyat önemli ölçüde değişti. Abonelik şimdi ayda 29,90 TL iken, öğrenciler hala ayda sadece 19,49 TL’e indirimli alıyor.

Youtube Premium Eski ve Yeni Fiyatları

YouTube Premium’a abone olmayı düşünüyor ancak verdiğiniz paraya değip değmeyeceğinden emin değil misiniz? Buna değip değmeyeceğine karar verebilmeniz için size eski ve yeni YouTube Premium fiyatlarının bir dökümünü sunuyoruz.

Youtube Premium PaketleriEski FiyatYeni Fiyat
Youtube Premium Bireysel Abonelik16,99 TL29,90 TL
Youtube Premium Aile Aboneliği25,99 TL59,90 TL
Youtube Premium Öğrenci Aboneliği9,99 TL19,49 TL
1 Yıllık Youtube Premium Fiyatı299,90 TL

Youtube Premium Öğrenci Fiyatı

YouTube Premium Öğrenci ile YouTube’un en iyi reklamsız müzik akışına, yeni çıkan şarkılara özel erişime ve premium abonelik indirimlerine tek bir pakette sahip olursunuz. 

Youtube Premium’a öğrenci olarak kayıt olmak isterseniz aşağıdaki fiyatlandırmayla karşılaşacaksınız:

  • 1 Aylık Youtube Premium Öğrenci Fiyatı: 19,49 TL.

Youtube Premium İnternetsiz Kullanılabilir Mi?

Hayır, Youtube Premium internet bağlantısı olmadan kullanılamaz. Bu hizmet, platformdaki videolara erişmek ve bunları izlemek için aktif bir internet bağlantısı gerektirir. Güvenilir bir bağlantı olmadan, reklamsız akış ve çevrimdışı oynatma için sınırsız indirme gibi Youtube Premium aboneliğiyle gelen özelliklerin hiçbirinin keyfini çıkaramazsınız.

Youtube Premium internet bağlantısı olmadan kullanılamazken, aboneler Wi-Fi veya veri hizmetine erişimleri yoksa kesintisiz olarak izleyebilmek için birçok videoyu önceden indirebilir. Bu özellikten yararlanmak için izlemek istediğiniz videoyu aramanız ve yanındaki indirme okuna tıklamanız yeterlidir. Cihazınızın depolama alanına bağlı olarak, bir seferde en fazla 500 video indirebilirsiniz.

Youtube Premium Kaç Kişi Kullanabilir?

YouTube Premium, en fazla altı kişinin reklamsız videolar izlemesine ve özel içeriklere erişmesine olanak tanır. Tek bir ücret karşılığında tüm aileniz, izleme deneyimlerini kesintiye uğratan can sıkıcı reklamlar olmadan YouTube’un sunduğu her şeyin keyfini çıkarabilir. Artı, herkesin kendi profili olacak, böylece herhangi bir cihazda kaldıkları yerden devam edebilecekler. Dolayısıyla, bütçenizi zorlamadan herkesi eğlendirmenin bir yolunu arıyorsanız, YouTube Premium kesinlikle satın alınmaya değer.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir