Spotify ve Apple Music gibi sektör devleriyle rekabet içerisinde olan YouTube Music’e rakiplerinde yer alan uyku zamanlayıcı özelliği ekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda Google Play Music yerine YouTube Music’i devreye alan ve YouTube ile sağlanan entegrasyon sayesinde kullanıcıların dikkatini çeken Google, yeni özelliği ile dikkat çekti. Spotify ve Apple Music gibi rakip uygulamalarda yer alan uyku özelliğini hedefleyen Google, YouTube Music’e kısa süre içerisinde bu özelliği ekleyecek. YouTube Music APK’nın son sürümünde ortaya çıkan özellik, yatakta müzik dinlemeyi seven kullanıcılar için gelişmiş bir deneyim sunacak.

iOS için Youtube Music indir
Android için Youtube Music indir

YouTube Music uyku zamanlayıcısı ne işe yarayacak?

YouTube Music’e eklenen uyku zamanlayıcısı özelliği ile kullanıcılar belirli bir süre belirleyerek uygulamanın kapanmasını sağlayabilecek. Ayrıca sürenin sonuna gelindiğinde yeni süre belirlenmesi, ekleme yapılması ya da zamanlayıcı tamamen iptal etme gibi seçenekler de sunulacak.

YouTube Music kullanıcılarının büyük bir eksik olarak gördüğü uyku zamanlayıcısının uygulamanın bir sonraki güncellemesinde yer alması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir