YouTube Music için yapılan son açıklamada YouTube Music’e indirme desteği geleceği belirtildi. Ancak bu destek sadece web ile sınırlı kalacak.

YouTube Music, müzik dinlemek isteyen kullanıcılar için sunulan bir uygulama. YouTube ile aynı altyapı kullanılıyor olmasına karşın kullanıcıların müzik içeriklerine odaklanabildiği YouTube Music’de şimdi indirme konusunda yenilik getiriliyor. Premium aboneler için getirilen bu özellik, kullanıcıların uygulama sırasında internet tüketimini azaltmayı hedefliyor.

YouTube Music Web Yenileniyor

İlgili özelliğin sadece YouTube Music Web’te ve Premium üyeler için getirilecek olması çoğu kullanıcının kapsam dışında kalmasına neden olacak. Ancak buna rağmen YouTube Music kullanmayı sevenler ücretli üyeliğe geçiş yaparak bu özellikten yararlanabilir.

YouTube Music’e İndirme Desteği Geliyor
YouTube Music’e İndirme Desteği Geliyor

YouTube Music Web için indirme desteği, internetin çok iyi olmadığı alanlarda ya da durumlarda kullanıcıların YouTube Music dinlemesini sağlayacak. YouTube Music Premium hizmetlerinin 100 milyon aboneye ulaşması ve şimdi böyle bir destek getirilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

YouTube Music Abonelik Ücretleri Ne Kadar?

Özellik ile birlikte YouTube Music abonelik ücretleri de gündeme geldi. Yeni özellikten yararlanmak isteyenlerin YouTube Music Premium aboneliğe sahip olması gerekiyor. YouTube abonelik ücretlerine göre YouTube Music ücretleri çok daha düşük seviyelerde tutuluyor. 2024 YouTube Music abonelik ücretleri şöyle;

 AylıkYıllık
Bireysel39,99 TL399,99 TL
Aile (5 kişiye kadar)64,99 TL
Öğrenci19,99 TL
YouTube Music 2024 Abonelik Ücretleri (Güncel)

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir