Uzun bir süredir Snapdragon Wear 4100 ve 4100+ işlemci sistemine sahip olan saatlerde çalışan YouTube Music, artık daha fazla akıllı saatte yer alacak. 

Google’ın Spotify, Apple Music ve Deezer gibi platformlara rakip olması amacıyla geliştirilen YouTube Music uygulamasının kullanım alan daha da genişliyor. Bilgisayar, telefon ve televizyonlarda çalışma özelliğine sahip olan YouTube Music, YouTube platformundaki müzikleri basit bir arayüz üzerine topluyordu. Akıllı saatler ile çalışması için de uygulaması varolan YouTube Music artık daha fazla giyilebilir teknoloji ürününde kullanılacak. 

Belirli bir süredir bazı akıllı saatlerde çalışan YouTube Music, daha güçsüz olan modellerde de çalışabilir hale geldi. İlk aşamada Snapdragon Wear 4100 ve 4100+ işlemcili Wear OS 2 işletim sistemli olan giyilebilir cihazlar için tasarlanan platform, bugünden itibaren daha düşük işlemcili cihazlar ile de uyumlu bir şekilde çalışabilecek. 

YouTube Music, Snapdragon Wear 3100 işlemcili saatlerde kullanılabilecek

28 3

Wear OS 3 işletim sistemine sahip olan akıllı saatlerin piyasaya girmesine oldukça az bir zaman kaldı. Yenilenmiş tasarım ile uyumlu olan bir YouTube Music uygulaması da bu güncelleme ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şu an için sadece Galaxy Watch 4 ve 4 Classic modellerinde kullanılabilen bu sistem, daha düşük işlemcili ve Wear OS 2’li akıllı saatleri geri plana atmaya başlamıştı. Özellikle de Snapdragon Wear 4100’den daha eski olan Wear 3100’lü saatler göz ardı ediliyordu. 

Bu durumun önüne geçen Google, Wear OS 2 işletim sistemli ve Snapragon Wear 3100 işlemciye sahip olan giyilebilir teknoloji cihazlarına YouTube Music uygulamasını indirmek konusunda kolaylık sağladı. Aynı zamanda bazı kullanıcıları uygulamanın Moto 360 ve TAG Heuer Connected modellerinde de platformun yer aldığını dile getirdi. Snapdragon 3100’den daha güçsüz işlemcilere sahip olan bu saatler, diğer akıllı saat kullanıcılarının da heyecanlanmasına sebep oldu. 

YouTube Music aşağıdaki akıllı saatlere de yer alacak

Diesel Fadelite

Fossil Gen 4 Sport

Fossil Gen 5

Michael Kors Lexington 2

Michael Kors Bradshaw 2

Michael Kors MKGO

Misfit Vapor X

Montblanc Summit 2 / Summit 2+

Moto 360 3rd Gen.

Movado Connect 2.0

Puma Smartwatch

Skagen Falster 3

TAG Heuer Connected 2020

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir