2023 yılının Noel tatiline özel Xbox Series X|S ve Xbox One’da bulunan ücretsiz oyunlara kütüphaneniz üzerinden ulaşabilir ve büyük bir keyifle oynayabilirsiniz.

Yılbaşı Tatilinde Oynayabileceğiniz Ücretsiz Xbox Oyunları

Listemiz ise şu şekilde:

  1. Apex Legends: 2019 yılında Battle Royale kategorisinde yaptığı çıkış ile zirveye oynayan Apex Legends üst düzey vuruş hissiyatı ve hızlı oyun mekaniği ile dikkat çekiyor.
  1. Brawlhalla: Smash Bros alternatifi olarak adlandırılan çizgi film tarzı görselleriyle dikkat çeken 2 boyutlu platform dövüş oyunu Brawlhalla karakter zenginliği ile rakiplerine meydan okuyor.
  1. Call Of Duty: Warzone 2.0: COD evreninin en güncel Battle Royale oyunu olan Warzone 2.0, alışılan modların dışında Resurgence ve ayrıca daha taktiksel olan DMZ modlarını da içeriyor.
  1. Destiny 2: Halo serisi ile tanıdığımız Bungie şirketi tarafından hazırlanan üst düzey nişancı oyunu Destiny 2, kaliteli içerikleri ile listede parlayan oyunlar arasında bulunuyor.
  1. Fall Guys: Parti oyunları kategorisinin lideri olarak olarak görülen Fall Guys, çok çeşitli oyun platformları üzerinde eğlenceli parkurlar sunan bir çok oyunculu parti oyunu, burada doyasıya hareket sizi bekliyor.
  1. Fortnite: Battle Royale kategorisinin ilk temsilcilerinden olan Fortnite, düzenli olarak sunulan güncellemelerle çıktığı günden günümüze kadar oyuncuların yakından takip ettiği renkli bir çok oyunculu Battle Royale oyunudur.
  1. Halo Infinite: Arena Shooter oyunu olan Halo Infinite, serisinin önceki oyunlarından miras aldığı kalite seviyesini devam ettiriyor, çok sık güncelleme alan oyunun geliştiricileri arasında Microsoft da bulunuyor.
  1. Overwatch 2: Blizzard stüdyolarının en başarılı işlerinden olan Overwatch serisi 2. oyunu ile beşe beşlik takım savaşlarını heyecanı diri tutarak devam ettiriyor, ayrıca içerisinde ona yakın oyun modu ve kırka yakın karakter içeriyor.
  1. Path of Exile: Diablo serisi severlerin yakından takip ettiği ve çevrim içi RPG kategorisinde yıllardır devam eden Path of Exile dünyası genişlemeye ve gelişmeye devam ediyor.

Listemizde Xbox Series X|S ve Xbox One’da bulunan ücretsiz oyunları inceledik.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir