2015 yılında PS4 için çıkan popüler korku oyunu Until Dawn, yıllar sonra PC ve PS5 platformlarına da farklı oyunseverlere ulaşabilmek için geliyor.

PS4’teki FPS düşüklüğü yaşatan sorunlu haliyle değil yenilenerek çıkması beklenen Until Dawn’da bu yenilemenin düzeyi ise henüz belli değil; yalnızca grafikler de yenilenebilir, grafikle beraber oyun da değişebilir. Yeni Until Dawn, grafik seviyesinin yanında performansta da artış getirecek. İki hafta içinde duyurulması beklenen oyunun PC ve PS5 için duyurusunun aynı zamanda yapılması bekleniyor.

8 gencin dağ evi macerasını konu alan ve bir gece boyu hayatta kalmaları için uğraştığımız hikaye temelli bir oyun olan Until Dawn, PC ve PlayStation 5 için beklenen bir yapımdı.

Oyunun hikayesi içinde kritik yerlerdeki seçimlerimiz kelebek etkisi yaparak oyunun gidişatını baştan aşağı değiştirebiliyor. Bu değişimler oyunu farklı zamanlarda tekrar oynanabilir hale getiriyor. Oyundaki karakterler kararlarımıza göre ölebiliyor ve elbette hikaye de bundan etkileniyor.

Yenilenmiş Until Dawn

Until Dawn Film Projesi de Duyurulmuştu

Oyunun hikayesini esas alacak olan bir film de yakın zamanda duyurulmuştu. Oyuncuları ve çıkış tarihi belli olmayan Filmin yönetmen koltuğundaki David F. Sandberg yıllardır çektiği korku filmleriyle ünlü birisi.

PlayStation, oyunlarını PC’ye getirmeye yıllardır devam ediyor. Spider-Man ve God of War gibi popüler yapımları yüksek oyuncu kitleli PC pazarına getirerek daha fazla oyuncuya ulaşmayı hedefleyen PlayStation’ın bu çalışmalara devam etmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir