VR başlıklar, oyun dünyasına yepyeni bir heyecan kattı. Yeni bir VR cihazı satın aldıysanız oynayabileceğiniz ve deneyebileceğiniz 6 ücretsiz uygulama ve oyuna mutlaka göz atın.

Google Earth sanal gerçekliği

Sanal gerçeklik ile tanışmak için öncelikli olarak denenebilecek uygulamalardan bir tanesi Google Earth özel sürümü. Kullanıcılar, dünya görünümünden sokak görünümüne kadar uygulamadaki her bir detayı üç boyutlu bir şekilde inceleyerek o yerde olmanın farklı bir deneyimini yaşayabilir.

Platformlar: Oculus, Vive

Beat Saber

Bugüne kadar yapılan en iyi VR oyunlardan bir tanesi olan Beat Saber, neon grafikleri ile dikkat çekiyor. Üstelik oyuncular oyunu oynarken egzersiz yapma fırsatı da bulabiliyor.

Platformlar: Oculus, PS VR, Windows

Epic Roller Coaster VR

Roller coastera binmekten korkan ya da hiç binemeyen kişiler için yepyeni bir deneyim yaşayan Epic Roller Coaster VR mutlaka denenmeli. Epic Roller Coaster VR, VR başlık için ilk tercih edilecekler arasında.

Platform: Oculus

Rec Room

Kişilerin kendi avatarları oluşturarak farklı odalarda sohbetler yapmasını sağlayan bu uygulama, gerçek ortamın sanal bir uyarlaması.

Platformlar: Oculus, PS VR, Xbox One, iOS, Microsoft Windows, Xbox Series X ve Series S

Netflix ve Prime Video VR

Bu iki popüler akış hizmetinin sanal sürümleri dikkat çekici. Netflix ve Prime Video VR, Netflix/Prime içeriğini sanal surround sesle neredeyse devasa bir ekranda izlemenize olanak tanır ve ikisi de tamamen ücretsizdir

Platformlar: Oculus, PS VR, Gear VR

SuperHot VR

SuperHot VR, beş yıldır piyasada ama yine de sanal gerçeklikteki en iyi nişancı oyunu olmayı sürdürüyor. Bu nedenle mutlaka denenmeli.

Platformlar: PS VR, Oculus, Switch, Windows, iOS, Google Stadia, Linux

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir