Vivo’nun uygun fiyatlı akıllı telefonu Y36’nın tasarımı sızdırıldı. Peki, bu telefon kullanıcılara nasıl bir tasarım sunacak?

Vivo Y36’nın canlı görüntüsü sızdırıldığında, telefonun keskin ve köşeli kenarlara sahip olduğu ortaya çıktı. Ön tarafta, delikli bir ekran ve dairesel çift kamera kurulumu bulunacak.

Teknik Özellikler ve Donanım

Vivo Y36 4G modelinde Qualcomm Snapdragon 680 işlemci kullanılacak. Telefon, 6 nm mimariye sahip olan bu yonga setiyle güçlendirilecek. Ayrıca, 8 GB RAM, Android 13 işletim sistemi ve 6.8 inç LCD bir panel de özellikler arasında yer alacak.

Uygun Fiyatlı Vivo Y36 Tasarımı Sızdırıldı

Kamera Özellikleri ve Batarya

Vivo Y36’nın arka tarafında 50 Megapiksel birincil kamera bulunması bekleniyor, ancak diğer kamera sensörleri hakkında henüz ayrıntılı bilgi bulunmuyor. Telefonun 44W hızlı şarj destekleyen 5.000 mAh bir bataryadan güç alması bekleniyor.

Fiyat Performans Odaklı Tasarım

Vivo Y36, fiyat performans odaklı bir tasarım sunmayı hedefliyor. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu akıllı telefon, kullanıcılara şık ve modern bir görünüm sunacak.

Uygun Fiyatlı Vivo Y36 Tasarımı Sızdırıldı

Parmak İzi Okuyucusu ve Bağlantı Seçenekleri

Telefonun tasarımında parmak izi okuyucusu bulunması bekleniyor. Ayrıca, USB Type-C girişi ve diğer bağlantı seçenekleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapı sunulacak.

Beklenen Çıkış Tarihi ve Fiyatlandırma

Vivo Y36’nın çıkış tarihi ve fiyatı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak uygun fiyatlı bir model olması bekleniyor. Çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili daha fazla bilgi yakın gelecekte Vivo tarafından duyurulması bekleniliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir