Samsung, Galaxy 22 Ultra modeliyle piyasaya sunduğu yeni S Pen ile sınırları zorluyor. S Pen deneyimi yaşayan kullanıcılar, klasik kalem kağıdın, yeni dijital haliyle tanışıyor.

Akıllı telefon dünyasının popüler markalarından birisi olan Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S22 Ultra ile kişisel deneyimi üst seviyeye çıkarıyor. Yeni telefonun tanıtımı sırasında yenilenen S Pen modelini de tanıtan Samsung daha iyi bir deneyim ve gelişmiş özellikler sunuyor.

yeni s pen sinirsiz olanaklar sunuyor

İşte S Pen’in beğenilen özellikleri

Çizimlerinde gelişmiş kolaylık

Galaxy S22 Ultra’da ister profesyonel ister de amatör tasarımcılar için çizimler artık çok daha kolay. Kara kalem, özel fırçalar, şekiller gibi farklı fikirler S Pen yardımı ile kolayca dijital tuvalete aktarılabiliyor.

Dijital yazı yazma deneyimi

Kağıt kalem ile çalışmaya alışanlar için S Pen dijital bir seçenek sunuyor. Zira Samsung S Pen’in geliştirilmesi aşamasında kalem-kağıt ikilisine yakın kalmayı hedeflemiş. Bu doğrultuda gerçek bir kalemle yazı yazma deneyimi sunan Samsung, klasik yöntemlerden dijitale geçmekte zorlananlar için de şartları iyileştirmiş durumda. Üstelik Galaxy S22 Ultra’da not alırken görüntülü görüşme yapma gibi pek çok farklı işlev de yerine getirilebiliyor.

Tek dokunuş, farklı seçenekler

Dokunuşlarla farklı fonksiyonlara ulaşım imkanı elde edecek kullanıcılar, S Pen ile özel araç çubuklarına erişme, uzaktan kumanda gibi kullanma, fotoğraf çekme, slayt sayfalarını geçme, müzik çalma gibi farklı yenilikleri deneyimleyebiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir