Tüm dünyayı kasıp kavuran PUBG Mobile oyununun 2.8 güncellemesi için heyecan dorukta! Güncelleme içerisinde yeni yetenekler, düşmanlar, farklı zorluk seviyeleri ve eşyalar bulunuyor. Bu güncellemeyle birlikte tüm bunların yanı sıra World of Wonder’a dahil edilecek puanlama ve yeni bir Zombi şablonuyla Metro Royale sezonu da oyuna eklenecek.

Geliştirmeler bunlarla da bitmiyor. Cycle 5 de oyuna eklenmiş olacak. Bu güncellemede Livik, Erangel ve Miramar haritalarında enfekte haldeki zombi ordularını göreceğiz. Karargah içerisinde yoğun bir mücadele yürüten oyuncuların Aerolith laboratuvarında ele geçirilmesi de bu güncelleme ile engellenecek.

Güncellemede eşit seviyede korkutuculuğa sahip 3 farklı zombi türünü göreceğiz. Normal mutantlar yine görülecek ancak buna ek olacak şekilde korkutucu, daha devasa ve vahşi, kolları kaslı, silah ve kalkan kullanabilen karakterlere de rastlayacağız. Oyuncular aynı zamanda denizde de karada da yolculuk etmek adına laboratuvardan satın alacağı uçuş kaykayını kullanabilecek. Oyun içerisinde Cadılar Bayramı ile ilgili sürpriz bir detayın da Ekim ayında geleceği söyleniyor.

Yeni Güncelleme ile Birçok Farklılık Görülecek

pubg mobile
Pubg mobile

PUBG Mobile 2.8 güncellemesi eser puanlaması eklentisi sayesinde World of Wonder yaratıcı moddayken ilgi çekici iyileştirmelere şahitlik edeceğiz. Editör adına yeni oyun dinamikleri ile de karşılaşacağız. Zombi PvE şablonunu inceleyecek, oyunu daha da keyifli biçimde oynayacağız. Bu yeni güncelleme içerisinde gerçekleştirilen her oyun turunda yeni canavarları görüyoruz. Her bir canavarı da kazanan taraf elde ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir