Akıllı telefon pazarında yükselen Oppo, Find X6 Pro serisi için şimdi de son hazırlıklarını yaptığı söyleniyor. Serinin yeni tasarımı belli oldu.

Akıllı telefon dünyasının yoğun rekabet ortamında başarılı bir yılın ardından Oppo, yükselişini sürdürmek için yeni çalışmalarla ön plana çıkacağı söyleniyor. Find serisindeki dikkat çekici başarının ardından şirket, amiral gemisi Oppo Find X6’yı piyasaya sürdüreceğini açıkladı.

Yeni Oppo Find X6 Pro Tasarımı Sızdırıldı!
Yeni Oppo Find X6 Pro Tasarımı Sızdırıldı!

Yeni Oppo Find X6, kavisli bir ekrana sahip olacak.

Şu ana kadar aktarılan bilgiler, Oppo Find X6 serisinin en az iki modelden oluştuğunu ve standart modelin gücünü Dimensity 9200 yonga setinden, Pro modelinin ise Snapdragon 8 Gen 2’den güç aldığını iddia ediyor. Profesyonellerin dikkatleri ister istemez serinin güçlü modeli Oppo Find X6’da. Her iki cihazla ilgili kesin ayrıntıları almak için bu ayın sonunu beklememiz gerekeceği söyleniyor.

Oppo Find X6 serisinin Mart ayında tanıtılması bekleniyor

Oppo Find X6 serisinin Mart ayında tanıtılması bekleniyor. Bu seride Find X6 ve Find X6 Pro kullanıcıların karşısına çıkıyor. Oppo Find X6 Pro, geçen yıl Ocak ayında sızan görüntülerde beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle görülmüştü. Bu sızıntılara şimdi de yeşil renkli varyantın arka panelini gösteren yeni bir fotoğraf eşlik ediyor.

Yeni sızıntı, çift tonlu tasarıma sahip dairesel kamera modülüne daha yakından bir bakış sunuyor. Bu modülün üst kısmının camdan yapılmış olması muhtemel görünmektedir. Bu parlak kısım iki kamera, bir LED flaş ve Hasselblad logosu barındırıyor. Aşağıda tek bir kamera ve “Powered by MariSilicon” yazısı yer almaktadır. 

Oppo, Find X6 serisinin özellikleri hakkında bilgi paylaşmıyor. Ancak önceki sızıntılar sayesinde bu konuda bir fikir edinilebilir. Çin’de sunulan X6 serisinin diğer pazarlara ulaşıp ulaşamayacağı henüz belli değil. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir